Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Puntacana

Puntacana

A Puntacana rum az Oliver és Oliver egyik legfinomabb itala, a hamisítatlan kalózrumok egyike! Édesen fűszeres zamatát akkor is érdemes megkóstolni, ha épp nem egy kereskedelmi hajó kifosztására készülünk, hanem csak szeretnénk átadni magunkat a nemes dominikai rum gondtalan élvezetének. Mint oly sok dominikai különlegességet, a Puntacanát is Juanillo Oliver zsenijének köszönhetjük.

Juanillo Olivert, az Oliver & Oliver alapítóját a spanyol háború komor árnyéka hozta Kuba napfényes szigetére. A harcias brand alapítója 1868-ban egy katonai egyenruhában lépett a kubai partokra, és gyorsan bekapcsolódott a helyi függetlenségi háború küzdelmeibe. 1874-ben Juanillo, a lelkes fiatal vállalkozó úgy döntött, hogy Kubában telepedik le, itt alapít családot és egy vállalkozást, amely fenséges rummá varázsolja a cukornádat.

Az álmodozó fiatalember terve szerencsére nem bizonyult légvárnak: kirobbanó sikereket ért el a rumkészítés területén. Juanillo Oliver alaposan elmélyült a rumkészítés művészetében, és részt vett annak valamennyi fázisában: segített a cukornád betakarításában, illetve feldolgozásában is. A helyi politikusok pusztítása miatt az Oliver & Oliver eredeti lepárlóit porig rombolták, Oliver családtagjai pedig a szélrózsa minden irányába szétszóródtak Amerikában és a Karibi-térségben. Később azonban szerencsére visszatértek, és remek rumokkal kápráztattak el minket!

Juanillo Oliver sikerre vitte a vállalatot, a mai Oliver és Oliver előfutárát, amelynek a Puntacana rum lett az egyik legismertebb itala, a Karibi-térség parádés párlata!

Rendezés:
Cikkszám: R2086
Rendelhető
16.950 Ft
Cikkszám: R3972
Jelenleg nem rendelhető!
31.990 Ft
Cikkszám: R2085
Rendelhető
13.790 Ft
Cikkszám: R3971
Jelenleg nem rendelhető!
7.750 Ft
Cikkszám: R3967
Rendelhető
27.750 Ft
Cikkszám: R3970
Rendelhető
6.750 Ft
Cikkszám: R3969
Jelenleg nem rendelhető!
8.990 Ft