Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Pick Pack Pont

Miért válassza a Pick Pack Pontokat?
 
 
Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!
Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!
Válassza ki a legközelebbi Pontot és vegye át Pick Pack a csomagját!
A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.
 
Szabadság a mindennapokban
 
 
Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:
- Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton
- Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon
- Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz
- Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás
- Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel
- A csomag akár 5 naptári napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
 
Mikor válassza a PickPackPontok-ot?
 
 
- Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
- Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
- A futárral történő kézbesítés túl költséges
- Szeretne a szabad idejével saját maga gazdálkodni
 
Országos Pick Pack Pont hálózat
 
 
Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont
Pontok országszerte: Relay és Inmedio újságosok, OMV töltőállomások, MOL töltőállomások, Playersroom üzletek, Coop üzletek, Avia- és Avanti töltőállomások, SportFactory és Sportmax üzletek, 220VOLT üzletek, RobotGuru, Rextra- és Egészség Plusz üzletek, Herbatár és Bababolt – Göd, Lottózó – Erdőkertes, JátékSziget – Árkád Budapest, Andrássy Gyógyszertár, Harmónia Gyógyászati Központ – Tiszaújváros
 
Kényelmes csomagátvétel
 
 
- Rendelje meg online a terméket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt
- A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
- Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra:
- E-mail és SMS üzenetet küldünk a pontra érkezésről
- A csomag az értesítést követő 5+5 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton o Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és a PickPackPont telefonos ügyfélszolgálata rendelkezésére áll.
Ügyfélszolgálat elérhetősége: +36 1 881 2616
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu
 
Amit a csomagátvételről tudni érdemes
 
 
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A termékek beérkezését és feladását követően csomagját Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on.
Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez!
Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.
A csomagod átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.
A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
 
Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetőségei:
 
Pick Pack Pont hálózat
 
 
Telefonszám: +36 1 881 2615
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu
 
Csomagjainkat minden esetben csak 18 életévét betöltött személy vehet át függetlenül a rendelést leadó személy korától. Jelen kikötést minden csomagunkon külön jelzünk a kézbesítők felé, akik jogosultak ellenőrizni a feltételnek való megfelelést.