Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Pick Pack Pont 2018

Pick Pack Pont

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!
Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

Válassza ki a legközelebbi Pontot és vegye át Pick Pack a csomagját!
A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Szabadság a mindennapokban
Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:

- Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton
- Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon
- Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz
- Az időnkből van a legkevesebb - így nincs várakozás és sorban állás
- Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel
- A csomag akár 5 naptári napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?
- Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
- Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
- A futárral történő kézbesítés túl költséges
- Szeretne a szabad idejével saját maga gazdálkodni

Országos Pick Pack Pont-hálózat
Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Kényelmes csomagátvétel
- Rendelje meg online a terméket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt
- A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
- A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkereső)
- Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra:
- E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről
- A csomag az értesítést követő 5+5 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton o Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk  Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 1 881 2616
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Csomagátvétel
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A munkanapon <> -ig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on.
Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez!
Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.
A csomagod átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.
A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.