Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Pére Magloire

 

A Pére Magloire Calvados egy hamisítatlan normandiai életelixír, kihagyhatatlan élmény az almás ízek kedvelőinek. A Pére Magloire Calvados íze maga a telt gyümölcsösség!

1821-ben alapították a Debrise-Dulac Társaságot, a Pére Magloire márka tulajdonosát. Azonban még sok évtizednek kellett eltelnie, hogy ez a kiváló ital igazi hírnevet vívjon ki magának az országban. 1900 valódi áttörést hozott a Pére Magloire Calvadosnak, ugyanis ebben az időszakban már ez a pompás almapárlat vált a calvados egyik kiemelkedő képviselőjévé Franciaországban. 1925-ben ez a normandiai csoda volt az első a calvadosok közül, ami egy reklámposzteren is megjelenhetett, és az új italokra szomjazók széles köre ismerhette meg ezt a remek almapárlatot.

2017-ben a Pére Magloire Calvados továbbra is a franciák egyik vezető calvadosmárkája. Bevételeinek 60%-a ekkor már az exportból származott, mert más nemzetek is megkedvelték ezt a káprázatos aromakarakterű calvadost!

Rendezés:
Cikkszám: R1188
Rendelhető
7.850 Ft
Cikkszám: R2543
Rendelhető
9.490 Ft
Cikkszám: R3114
Rendelhető
23.990 Ft