TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
E pálinka illata és zamata önmagáért beszél: beleharapni egy valódi magyar kajsziba, ami felejthetetlen élmény. Ezt érzi mindenki, amikor megkóstolja a főzött barack nedűjét. A termőhelyek gondos kiválasztásával érik el ezt a rendkívüli gazdag íz világot. A barack egy része a Balaton környéki lankákon terem, másik fele pedig a híres Zempléni termőhelyről, Gönc környékéről származik.
A hagyományos magyar kajszi fák ízei a legkitűnőbb gyümölcsösökből: ez a Panyolai Elixír Kajszibarack pálinka.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Ital típus: | Kisüsti pálinka |
Pálinkafőzde: | Panyolai Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Barack |
Hordó típusa: | Eperfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Nagymamáink fél baracklekváros palacsintához tökéletes választás. |
Nemzetközi elismerések, díjak: |
2015 Superbrands |
Vélemények
Írja meg véleményét!
Igazolt vásárlás
|
2023. 07. 14.
Felbontás utáni kóstolás során erős ecetes/technokolos íz és illat, gyümölcsnek nyoma sincs. 3 óra levegőztetés után ez jobb lett, de még mindig ecetes az illat, és az íz kesernyés, mintha maggal főzték volna a cefrét, háztól vett, hulló kajsziból. Ezt erősíti, hogy a kajszi aromája sem illatban, sem ízben nincs jelen. Az ital egyébként simán csúszik le, e tekintetben rendben van. Az előttem szóló vásárlók 5 csillagos véleménye miatt vásároltam ezt a terméket, de számomra ez nem üti meg a prémium pálinka szintjét, és ez az ár túl magas. A Panyolai kajszi mellett kóstoltam a Bestillo gönci barackot és az Árpád Silver kajszit, és ezek és a Panyolai között két liga különbség van.
|
2020. 12. 24.
|
2020. 04. 29.
|
2020. 01. 09.
|
2019. 03. 08.
A pálinka zamatos sima, kellemes ital.
|
2018. 07. 27.