TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A feketeribizli a hűvösebb, párásabb klímát szereti, gyakran szenved a forró száraz nyaraktól, ami korai levélhulláshoz vezet. Termesztésének hazánk a déli határa, a mi klímánknál melegebb területek nem alkalmasak a feketeribiszke termesztésére. Hangulatos, visszafogott ízekben adja vissza a gyümölcs lelkét.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Ital típus: | Kisüsti pálinka |
Pálinkafőzde: | Panyolai Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Feketeribizli |
Hordó típusa: | Eperfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Gazdag ízvilágát önmagában fogyasztva mutatja meg igazán. |
Nemzetközi elismerések, díjak: |
2015 Superbrands |
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2020. 10. 10.
Az esküvőnk alkalmával vásároltunk elég sok féle pálinkát, de ennek volt a legnagyobb sikere! Ajánlva!! :)
|
2019. 07. 13.
Már kóstoltam, kipróbáltam ezt a feketeribizli pálinkát korábban is, szintén Patyolait. Fenomenális az íze, nagyon finom élmény ez a pálinka, ami mindenki számára élvezetessé tesz egy pálinkát, még olyanok számára is, akik nem pálinkásak, nem szeretik, nem szoktak erős italokat fogyasztani.
NA itt, EZZEL megváltozik a világnézetük, a felfogásuk a pálinkáról, s a pálinka hatása (alatt) által a világról is.
CSAK azt sajnálom, hogy már csak 0,35l-es kiszerelésben találtam, míg korábban volt 0,5l-es is.
NA itt, EZZEL megváltozik a világnézetük, a felfogásuk a pálinkáról, s a pálinka hatása (alatt) által a világról is.
CSAK azt sajnálom, hogy már csak 0,35l-es kiszerelésben találtam, míg korábban volt 0,5l-es is.