TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A Pannonhalmi Pálinkafőzde egy valódi különlegességgel kedveskedik a pálinka szerelmeseinek. A Pannonhalmi Szivar Párlat alapját a földrajzi eredetvédettséggel rendelkező Pannonhalmi Törkölypálinkából készítik. A Pannonhalmi Szivar Párlat elkészítéséhez a törkölypálinkát gesztenyefahordókban évekig érlelik, majd kiváló minőségű karibi rummal és érlelt borpárlattal elegyítik. A Pannonhalmi Szivar Párlat előállítása rendkívül gondosságot és odafigyelést igényel, de a fáradság meghozta gyümölcsét. A Pannonhalmi Szivar Párlat fogyasztását szobahőmérsékleten egy kiváló szivar társaságában ajánljuk.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Földrajzi eredetvédettség: | Pannonhalmi |
Ital típus: | Kisüsti pálinka |
Pálinkafőzde: | Pannonhalmi Pálinkárium |
Gyümölcs: | Törköly |
Érlelési idő: | 3 év |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Gesztenyefa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Rézvörös enyhe aranyló tónussal. |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását étkezés után, egy kiváló minőségű szivar társaságában javasoljuk. |
Egyéb érdekesség: | A Pannonhalmi törkölypálinkát tölgyfahordóban érlelt karibi rummal és borpárlattal elegyítik, így adva különleges karaktert a párlatnak. |
Vélemények
Írja meg véleményét!
Igazolt vásárlás
|
2021. 12. 22.
Öszinténszólva csak annyit írnék hogy CSODÁS.Nagyon finom az illata és ízében is az illatát kapjuk vissza.Elég kitölteni 2-3 cent-nyit és hagyni szobahömérsékleten álni kb 2-5 percig és utána kostólni.És az alkoholt szinte nem is érezni.Csak az illatával megtelik az ember.Ezt tudom ajánlani mindenkinek.
|
2018. 05. 01.
Csodás törköly uralom. Aki más történetet is bele szeretne látni az mást is érezhet benne. Számomra a törköly volt a legfontosabb és azt egyszerűen csodálatosan hozta.