Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Opihr

Opihr

Az Opihr (a helye kiejtés: „o-peer”) valaha legendás, kincsekben dúskáló régió volt, ahol az emberek kicsattanó egészségben és rendkívül gazdagon éltek. A mesébe illő terület a bibliai Salamon király uralkodása idején virágzott. A bölcs király rendszeresen arany, ezüst, gyémánt, elefántcsont és fűszerszállítmányokat kapott erről a csodás területről (és a régi fáma szerint játékos majmokat, gyönyörű tollakkal ékeskedő pávákat is hoztak neki a kereskedők). A régészek azóta sem tudták lézer pontossággal meghatározni, hogy vajon hol található ez a rendkívüli régió, a feltételezések szerint azonban Opihrnak valahol a keleti kereskedelmi Fűszerút környékén kellett lennie.

Az Opihr Oriental Spiced Gin varázslatos ízei a régi Fűszerút örökségéből származnak. Egy isteni időutazás azokba az időkbe, amikor a gyalogosan közlekedő, ám a végsőkig elszánt kereskedők akár több ezer mérföldet is megtettek a mitikus Fűszerúton, hogy távoli földek lakóival folytassanak kereskedelmet, és bárhová elvitték a gyógynövényeket, az egzotikus fűszereket (azokat a nagyszerű összetevőket, amelyek az Opihr Oriental Spiced Gin-t is frenetikus utazássá teszik az aromák ösvényén).

Az Opihr Oriental Spiced Gin aromatikus sajátosságai által egy kiugróan finom ital a prémium ginek műfajában. A Quintessencial Brand által 2013-ban piacra dobott ginkülönlegesség a G&J Distilleryben (Nagy-Britannia második legnagyobb lepárlójában) készül, és az Opihr Oriental Spiced Gin Joanne Moore vezető lepárlómester munkáját dicséri.

Az Opihr Oriental Spiced Gin alapanyagai Anglia legrégibb lepárlójához vezetnek, ahol 1761 óta hagyományosan ugyanazt a desztillálási eljárást használják, és a London Dry Gin módszerével varázsolnak kultikus italokat a minőségi ginek szerelmeseinek. Az Opihr Oriental Spiced Gin gyógynövényes összetevőit kiváló minőségű angol szesszel keverik, és így születik egy igazán elementáris erejű, egzotikus ital, az Opihr Oriental Spiced Gin!

Rendezés:
Cikkszám: R3241
Rendelhető
11.990 Ft
Cikkszám: R5178
Rendelhető
13.690 Ft
Cikkszám: R3656
Rendelhető
14.290 Ft
Cikkszám: R5180
Rendelhető
13.690 Ft
Cikkszám: R5179
Rendelhető
13.690 Ft
Cikkszám: R4766
Jelenleg nem rendelhető!
13.090 Ft