Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Olmeca

Olmeca Tequila változataink

 

Az Olmeca Tequilát Mexikó Los Altos régiójában készítik. Az ásványi anyagokban gazdag, vörös talajáról híres terület ideális a csúcsminőséget képviselő, bőséges cukortartalmú agávék számára. Az Olmecót jelenleg 80 országban forgalmazzák, és a márka Oroszországban, Törökországban és Dél-Afrikában piacvezetővé lépett elő. A tequilakészítés tudományának alapja a legjobb minőségű alapanyagok összegyűjtésében rejlik. Mint minden kiváló ital létrejöttéhez, a tequilakészítéshez is idő kell, így a türelem is fontos erény az Olmeca szakértőinél. Ehhez a pompás és temperamentumos italhoz csak kézzel válogatott, Los Altos régióban termett érett tequilát használnak. Az agávét lassan és gondosan, hagyományos téglakemencében pörkölik három napon át, majd az aprítás után erjesztik, és copper pot stillben desztillálják. Mindkét érlelt Olmeco Tequilát, az Añejót és a Reposadót is meglepően kicsi, korábban Bourbont tartalmazó hordóban érlelik.

Az Olmeca Tequila palackján egy misztikus olmék arcát láthatjuk. Az olmékok létrehoztak egy rejtélyes, ám roppant fejlett civilizációt, amely piramisokból, templomokból irányította a környezetében élő népeket. A mexikói lépvidéken kialakuló, szokatlanul fejlett civilizáció piramisai az egyiptomi gúlákra emlékeztettek. Az Olmeca Tequilát inspiráló ősi népek abban is hasonlítottak az egyiptomiakra, hogy mai tudásunkkal is elképzelhetetlenül könnyen mozgattak gigászi kőtömböket ezekhez az építkezésekhez (még akkor is, ha több száz kilométerről kellett a helyszínre szállítaniuk ezeket).

Rendezés:
Cikkszám: R0550
Rendelhető
8.999 Ft
Cikkszám: R0552
Rendelhető
8.990 Ft
Cikkszám: R0551
Rendelhető
11.390 Ft
Cikkszám: R1689
Rendelhető
8.990 Ft
Cikkszám: R3999
Rendelhető
14.250 Ft
Cikkszám: R2855
Jelenleg nem rendelhető!
14.250 Ft
Cikkszám: R4686
Rendelhető
10.290 Ft