Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Old Pulteney

-„Az Old Pulteney lepárlóban mindennap a hullámokkal ébredünk. Minden, amit csinálunk, a tengerből származik, ő a legnagyobb partnerünk. Magunkhoz öleltük a tenger erejét, hogy valami igazán hatalmasat, egy figyelemreméltóan finom whiskyt hozzunk létre” – mesélt az Old Pulteney whisky műhelytitkairól Malcolm Waring, a lepárló menedzsere.

Az Old Pulteney a hullámzó tenger varázslatos whiskyje. Ez a whisky valósággal összeforrt a tengerrel, végtelen békéje ott örvénylik az ital DNS-ében. Az Old Pulteney whisky tisztelettel adózik a tenger hatalmának, a vizek végtelen erejének. A scotch minden kortyában benne van az apály és a dagály művészi dinamikája, az aromák különleges kölcsönhatása. Az Old Pulteney csapata szerves szimbiózisban él a tenger hullámaival, teljesen összehangolódtak az elemek békés áramlásával. A tenger tanította az Old Pulteney szakértőit arra, hogy az életben a legnagyobb eredmények mindig a türelemnek köszönhetően jönnek, és ez az elv a whiskykészítésben is érvényesül.

A Pulteney lepárló Wickben, Skócia legészakibb partján helyezkedik el, múltját nagymértékben meghatározta a tenger közelsége. Az Old Pulteney whisky zamatában megnyílnak a tengerpart aromatikus adottságai, mi pedig megízlelhetjük a tengeri maláta mennyei finomságát! Az Old Pulteney otthonául szolgáló Wick egykor Európa legjelentősebb hering fővárosa volt. Teltek az évek, és a bőséges halrajok elhagyták az északi partvidéket, ám a tengerész szellemiség tovább él ezen a vidéken, az Old Pulteney whiskyben. Egy olyan isteni scotchban, amelyet régóta Maritime Malt, azaz tengeri maláta néven ismernek.

Rendezés:
Cikkszám: R0718
Utolsó 1 db raktáron
15.290 Ft
Cikkszám: R6354
Raktáron
33.990 Ft
Cikkszám: R6355
Raktáron
56.990 Ft
Cikkszám: R4531
Jelenleg nincs készleten!
209.390 Ft