Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Old Pulteney

-„Az Old Pulteney lepárlóban mindennap a hullámokkal ébredünk. Minden, amit csinálunk, a tengerből származik, ő a legnagyobb partnerünk. Magunkhoz öleltük a tenger erejét, hogy valami igazán hatalmasat, egy figyelemreméltóan finom whiskyt hozzunk létre” – mesélt az Old Pulteney whisky műhelytitkairól Malcolm Waring, a lepárló menedzsere.

Az Old Pulteney a hullámzó tenger varázslatos whiskyje. Ez a whisky valósággal összeforrt a tengerrel, végtelen békéje ott örvénylik az ital DNS-ében. Az Old Pulteney whisky tisztelettel adózik a tenger hatalmának, a vizek végtelen erejének. A scotch minden kortyában benne van az apály és a dagály művészi dinamikája, az aromák különleges kölcsönhatása. Az Old Pulteney csapata szerves szimbiózisban él a tenger hullámaival, teljesen összehangolódtak az elemek békés áramlásával. A tenger tanította az Old Pulteney szakértőit arra, hogy az életben a legnagyobb eredmények mindig a türelemnek köszönhetően jönnek, és ez az elv a whiskykészítésben is érvényesül.

A Pulteney lepárló Wickben, Skócia legészakibb partján helyezkedik el, múltját nagymértékben meghatározta a tenger közelsége. Az Old Pulteney whisky zamatában megnyílnak a tengerpart aromatikus adottságai, mi pedig megízlelhetjük a tengeri maláta mennyei finomságát! Az Old Pulteney otthonául szolgáló Wick egykor Európa legjelentősebb hering fővárosa volt. Teltek az évek, és a bőséges halrajok elhagyták az északi partvidéket, ám a tengerész szellemiség tovább él ezen a vidéken, az Old Pulteney whiskyben. Egy olyan isteni scotchban, amelyet régóta Maritime Malt, azaz tengeri maláta néven ismernek.

Rendezés:
Cikkszám: R2568
Rendelhető
10.990 Ft
Cikkszám: R1906
Jelenleg nem rendelhető!
21.990 Ft
Cikkszám: R0718
Jelenleg nem rendelhető!
14.890 Ft
Cikkszám: R4531
Rendelhető
177.990 Ft