Michlers
Albert Michler még 1863-ban úgy döntött, hogy likőrgyárat épít a sziléziai Buchsdorf faluban. Felső-Szilézia bájos vidékén a föld bővelkedett kristálytiszta vízben és ez a terület teli volt természetes gyógynövényekkel, pajkos fűszerekkel. Egyszóval minden adott volt a lepárláshoz. A ragyogó lehetőségeket megragadó Albert vállalkozóként azonnal lecsapott erre a kivételes vidékre. Albert első nagy dobása a lepárlóban az Original Buchsdorfer Magnebitter volt, egy likőr, aminek gyógyító hatást tulajdonítottak. 1866-ban a porosz-orosz háború és gyilkos kolerajárvány tombolt ezen a vidéken. Albert Michler egy sürgősségi kórházat hozott létre a fertőzött katonák részére. Nemcsak orvosok gondoskodtak a betegejk és sérültek gyógyításáról, hanem gyakran itták a Michler gyógylikőrt is, amelyek alternatív gyógyszerként számos ember életét megmentette.
A Michler likőrök, rumok, ginek és abszintok az Egyesült Királyságban készülnek, a vállalat tradicionális múltját követve. Előfutáruk ugyanis Albert Michler lepárlója volt, amely nagy sikerrel működött Sziléziában.
A brit Michler vállalat a régi idők lepárlási örökségével készíti jobbnál jobb italait. A sziléziai múlt határozza meg az italaik minőségét, azok a dicső idők, mikor még németek, magyarok, osztrákok, csehek, horvátok és szlovének dolgoztak a stillek mellett, és az említett nemzetek békés egységben éltek az Osztrák-Magyar Monarchiában. A brand célja az apák és a nagyapák desztillálási tudásának továbbörökítése, hogy minél nemes Michler párlatok jöjjenek létre!