Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Márkházi Pálinka

 

Minőség és innováció: ez az a két központi vezérelv, ami sikeressé teszi a Márkházi Pálinkát!

Márkháza egy rendkívül csöndes, egyben csodálatos zsákfalu a Cserhát hegység szívében. A Mátra felé eső oldalon található, valahol Salgótarján és Hollókő között. Az itt rejtőző természeti szépségek mágnesként vonzzák magukhoz a nagyváros zajától menekülő turisták tömegeit, és itt született meg egy egészen pompás ital, a Márkházi Pálinka!

Néhány ősi cimbora úgy döntött, hogy az évtizedes barátságot ideje sikertörténetté kovácsolni egy jól jövedelmező vállalkozással. A baráti csapat valamennyi tagja a minőségi pálinka szenvedélyes rajongója, így egy percig sem volt kétséges, mi lesz a nemes nedű, amely köré céget alapítanak. Közel 100 év tapasztalataiból tudtak tanulságokat meríteni a pálinkakészítéshez. A legtöbb magyar pálinkához hasonlóan a Márkházi Pálinka is a kettős lepárlás technológiájával készül. Az első főzet az alszesz, amelyet még alaposan finomítani kell, így ismét átfőzik. A 21. század egyik legnagyobb kihívása, hogy manapság rengeteg pálinkafőzdében a magyar tradíciótól kissé elkanyarodva külföldi technológiával teszik illatosabbá a pálinkákat. a Márkházi Pálinkafőző Társaság nem ezt a gyakorlatot követi, hanem más eljárást választott. A finomító üst után az egykörös lepárlás lelkét jelentő aromaerősítő oszlop következik az üzemben, ez adja a Márkházi Pálinkák meglehetősen testet és fajsúlyos, semmilyen más itallal nem összekeverhető aromakarakterét!

Rendezés:
Cikkszám: P1101
Rendelhető
8.250 Ft
Cikkszám: P1102
Rendelhető
6.950 Ft
Cikkszám: P1103
Rendelhető
6.950 Ft
Cikkszám: P1104
Rendelhető
7.999 Ft
Cikkszám: P1111
Rendelhető
8.250 Ft
Cikkszám: P1105
Rendelhető
8.250 Ft