Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Manchester Gin

 

Mi jut az eszünkbe Manchesterről? Sokaknak egyből a BL-ben is komoly eredményeket elérő világverő futballklub ugrik be, másoknak a hatalmas ipari létesítmények, de újabban a fenséges aromakarakterrel rendelkező Manchester Gin is, amely a zamatok nyelvén mesél a nagyváros szellemiségéről és nyüzsgő életéről.

A Manchester Gin készítői mérhetetlen tiszteletet éreznek a város ipari öröksége és gazdag kultúrája iránt, amelynek inspiráló szellemisége megnyilvánul a gin sokrétű aromakarakterében. A Manchester Gin logóján látható szorgos méhecske a vállalat lelkes dolgozóinak szimbóluma, egyúttal az összetartó kaptár-gondolkodásra is utal, amely nemcsak a munkatársak, hanem a manchesteriek mentalitásának is fontos jellemzője.

„-Te mit iszol? -Gin tonikot!” Ezzel a kérdezz-felelekkel indult a grandiózus Manchester gin históriája! Mint a nagy dolgok általában, a Manchester Gin története is egy ártatlan beszélgetéssel kezdődött, egy gin tonik mellett. Egy hideg és esős novemberi estén a két alapító, Seb és Jen órákon át beszélgettek álmaikról, a jövőbeli terveikről, az ételekről, és nem utolsó sorában a gin szeretetéről. Felismerték, milyen sok közös pont van a gondolkodásukban, és két éven belül megteremtették a feltételeit annak, hogy saját bárt nyissanak. Kezdetben évi 800 palack gin palackozását terveztek. Éjszakákon át desztilláltak és címkéztek. Fáradozásaiknak meglett a jutalma, mivel a Manchester Distillery mikro-lepárló kategóriában hamarosan aranyat szerzett a Spirit Maters megmérettetésén.

Rendezés:
Cikkszám: R4852
Rendelhető
16.790 Ft
Cikkszám: R4851
Rendelhető
18.490 Ft
Cikkszám: R4853
Rendelhető
15.690 Ft
Cikkszám: R4848
Rendelhető
16.790 Ft
Cikkszám: R4854
Rendelhető
155.990 Ft
Cikkszám: R4855
Rendelhető
155.990 Ft