Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Malibu

Malibu

Vajon melyik a világ legjobb prémium rumja? Sokaknak egyből a Malibu rum jut az eszébe! A Malibu egy édes, kókuszos finomság, amely az éteri tisztaságú cukornáddal alkot frappáns aromaegyensúlyt. Ez a különleges balansz a karibi rumok királyának, a Malibunak a titka!

1893-ez egy ikonikus év, hiszen ekkor készítettek először Malibu rumot, természetes kókuszdióból. Az édesen csábító rumok esszenciáját a West Indies Rum Distillery Ltd. finomhangolta. Eredetileg az volt a tervük, hogy megálmodjanak egy isteni italt, amely könnyebbé teszi a csaposok számára Pina Colada coctail elkészítését. A Pina Colada egy ananászléből és kókusztejből kevert édes rumkoktél, és általában egy szelet ananásszal vagy cseresznyével díszítik.

A Malibu rum igazi sikertörténet lett, és minden korábbinál magasabb szintre emelte a Pina Colada, Puerto Rico nemzeti itala iránti érdeklődést. Egyre több Malibu rum került a piacra, az összetevők minősége szédítő iramban javult, a rum desztillálására pedig idővel már Barbadoson, a rum bölcsőjében került sor. Eredetileg a 12 Sziget hajózási társaság volt a felelős azért, hogy a Malibu rumot megfelelő arányban tudják elosztani az Antillák 12 szigetén, azonban hamarosan az egész világban elterjedt az édesen kókuszos ital.

A Malibu rum az idők során több likőrcég tulajdonában volt.  Eredetileg a West Indies hozta létre, aztán a Rum Distillery-t a globális sikerekre gyúró gyártó, a Diageo szerezte meg, majd 2002-ben 800 millió dollárért eladta az egyik legnagyobb versenytársának, az Allied Domecq-nek. Aztán végül 2005-ben a Pernod Ricard lett a Malibu rum gyártója.

Rendezés:
Cikkszám: R0058
Rendelhető
5.350 Ft
Cikkszám: R0487
Rendelhető
7.150 Ft
Cikkszám: R1508
Jelenleg nem rendelhető!
4.250 Ft
Cikkszám: R4739
Jelenleg nem rendelhető!
5.550 Ft
Cikkszám: R5429
Jelenleg nem rendelhető!
8.750 Ft
Cikkszám: R5505
Jelenleg nem rendelhető!
7.950 Ft
Cikkszám: R6159
Jelenleg nem rendelhető!
8.990 Ft