Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Macaronesian

Vulkanikus víz és egzotikus felütés. Ez a Macaronesian Gin, a Kanári-szigetek esszenciája palackba zárva!

Makaronézia egy minden érzékszervet kielégít ragyogó sziget az óceáni szubtrópusi klímán, ahol a hőmérséklet forróságát a tenger és a nyáron hömpölygő passzátszelek mérséklik. A part közelében található hegyek miatt a levegő lecsapódik a sziklák között, előidézve a felhőtengerként emlegetett misztikus jelenséget. A makaronéziai gint a Kanári-szigeteken található vulkanikus területek kristálytiszta vizéből nyerik. Az éterien tiszta vizet cseppenként átszűrik a vulkáni kőzeten: ez kifejezetten porózus és könnyű ásványi anyagokban gazdag, ami istenien alkalmas a koktélok aromakarakterének kialakítására, egy prémium tonikkal ötvözve.

A ginek szakértői a díjakkal sem fukarkodtak, hiszen a párlat bronzérmet szerzett a 2017-es San Francisco Spirit Competition-ön, előtte szintén bronzot kapott az International Wine and Spirit Competition-ön 2015-ben.

Rendezés:
Cikkszám: R3634
Rendelhető
17.250 Ft