TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Ez a francia rosé pezsgő egészen drámai hatást gyakorolhat a fogyasztóira. A Luc Belaire Rare Rose olyan, mint egy drágakőszerűen csillogó szépségű rózsa: elkápráztatóan gazdag, illatos és gyönyörű élénk rózsaszín. A Luc Belaire Rare Rose pezsgő kifinomult keveréke Franciaország három leghíresebb rozékhoz használt szőlőfajtájának: a Syrah, a Cinsault és a Grenache mesteri elegye ez a tökéletes pezsgésű, érett piros gyümölcsöket idéző illatú pezsgő. A Grenache testet, meleget és sgyümölcsös jelleget, a Cinsault a cseresznye virágot, finomságot és kifinomult textúrát, a Syrah színt, lekerekített boros és pirított jegyzeteket ad ahhez a csodás cuvée pezsgőhöz. Aromáiban az eper és a fekete ribizli nyűgöz le, szinte tökéletes harmóniát kapunk az aroma, a testesség és a lenyűgöző íz területén. Ez a frissítő, de nem túl édes rosé a Provence-Alpes-Côte d'Azur régióban születik, Franciaország délkeleti részén, ahol a híres tengerparti városok (mint például Marseille, Nizza, Cannes, St. Tropez, Antibes, Toulon ) fekszenek, és amely terület talán a világ legjobb rozéborainak bölcsője.
Származási hely:
i
|
Franciaország |
Felhasznált szőlő: | Syrah, Cinsault, Grenache |
Szín: | Rosé |
Jelleg: | Száraz |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását megfelelően behűtve 6-8°C között. |
Illat: | Ez a csodásan finom pezsgésű ital gyönyörű, rózsaszín korall színével és fantasztikus friss eper és a feketeribizli illattal köszönt, ahogy a poharunkba töltjük./div> |
Íz és lecsengés: | A Syrah egy finoman édes árnyalatot biztosít ennek a pezsgőnek, ami tökéletes összhangot teremt az aroma, az íz, a test között. A pezsgő gyümölcsös, piros bogyós gyümölcsöket idéző jegyei mellett érzünk valami tavaszi, friss virágos jegyzetet is. Igazán finom élmény./div> |
Ezekhez ajánljuk: | Remekül párosítható könnyű ételek mellé, saláták, fehér húsú szárnyasokból készült fogásokhoz és halakhoz is tökéletes. |
Weboldal: | http://www.lucbelaire.com |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!