Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Kurayoshi

Kurayoshi

A Kurayoshi egy igazi telitalálat a Matsui égisze alatt, talán a legfényesebben ragyogó csillag a gyártó whiskyjei között! Kurayoshit a víz és az életigenlő zöld városnak nevezik.

A Daisen hegy lábánál lévő Kurayoshi területén élettől pezsgő kristálytiszta víz ered, és ez kiváló pillért jelent a whiskykészítés számára. Maga a „kurayoshi” kifejezés azt jelenti, hogy „az élet jó”. Az éves átlaghőmérséklet a tengerparton meglehetősen alacsony, és hasonló előnyöket kínál a whiskykészítéshez, mint az Islay-szigeten.

Az élet vizének zamatát itt a hordós érlelés és maga a tenger alakítja. A Kurayoshi Distillery meglehetősen szerény méretekkel rendelkezik, a csapat is kicsi, ám mégis az a szenvedély hajtja őket, hogy a lehető legjobb whiskyt hozzák létre, így kerül a palackokba évek óta a japán whiskygyártás új csodája, a Kurayoshi Malt Pure Whisky!

Rendezés:
Cikkszám: R4034
Rendelhető
25.590 Ft
Cikkszám: R4035
Jelenleg nem rendelhető!
29.950 Ft
Cikkszám: R4036
Jelenleg nem rendelhető!
39.290 Ft
Cikkszám: R4037
Jelenleg nem rendelhető!
39.950 Ft