Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Kujira

Kujira

A „Ryukyu”, a rizs whisky fellegvára olyan ikonikus szerepet tölt be a japán whisky történetében, mint a Kentucky az amerikai Bourbon históriájában! Kezdetben awamorit, rizs alapú desztillátumot készítettek Okinawában, más néven a több száz földdarabból álló Ryukyu-szigeteken, amely eleinte leginkább a likőrökre emlékeztetett.

A japán Ryukyu régió a kristálytiszta vízellátásnak köszönhetően villámgyorsan a minőségi japán whisky egyik centrumává vált. Az 1952-ben alapított Umesen Syuzo Distilling Co a hosszúszemű indica rizsből desztillált finom párlatokat, amelyeket natív fekete kojival erjesztettek. 1989-re a kísérletezőkedv került előtérbe a vállalatnál, ami elsősorban az érlelés újjászültésében nyilvánult meg. Idővel már Bourbon hordókban érlelték az italokat, és megszületett a finom Kujira. Sok türelem és 20 év hosszú érlelés után napvilágot látott a Kujira Single Grain 20 Year, és útjára kelt egy sikertörténet. Ezeket a párlatokat egyetlen lepárlóból származó rizzsel, small batch mennyiségben készítik, ugyanazon összetevők és évszázados lepárlási hagyományok tekintetbevételével. Mindez még tovább emeli Okinawa szigetének fényét, és teljesen új, minőségi aromahullámokat hoz az élet vizének japán párlataiba!

Rendezés:
Cikkszám: R5322
Jelenleg nincs készleten!
13.750 Ft
Cikkszám: R4966
Utolsó 1 db raktáron
32.999 Ft