TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A gin kétségtelenül az egyik legdivatosabb italfajta napjainkban. A japánban található kiotói szeszfőzdében gyártott Ki No Bi az első gin a városban. A gin örökölte is a sziget hagyományait, az alappárlat rizsből készül, de emellett helyi növények és fűszerek alkotják, mint a sárga yuzu, a japán ciprus, a zöld tea, a bambusz és a japán borsó. Mindemellett a klasszikus borókajegyzettel is rendelkezik, amely remekül harmonizál a japán összetevőkkel. Jellegzetes gin változat, amely azonban épp annyit megtartott az európai gin hagyományaiból is, hogy remek választás legyen egy (majdnem) klasszikus gin-tonic keveréséhez is.
Származási hely:
i
|
Japán |
Ital típus: | Extra dry - Dry |
Lepárló/ Gyártó: | Kyoto Distillery |
Palackozó: | Kyoto Distillery |
Alapanyag: | Rizspárlat |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten, vagy jégre töltve javasoljuk. |
Illat: | Kimagasló a citrusos illatok közül a Yuzu, és a virágos jegyek.
|
Íz és lecsengés: | Hihetettlenül lágy és kellemesen földes ízek bukkannak fel elsőre, és a Yuzu, grapefruit és boróka követi. Hosszú, meglepően édeskés és pikáns lecsengés.
|
Szín: | Fehér |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását magában, vagy különleges kevert italok alapanyagénk is ajánljuk. |
Nemzetközi elismerések, díjak: | IWSC Gin - Contemporary Styles - 2017 - Arany |
Weboldal: |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!