Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Kavalan

Kavalan

Már nemcsak Skócia, Írország, Amerika vagy Japán készít világhírű malátakölteményeket, hiszen a Kavalan párlatokkal Tajvan is felkerült a whisky világtérképére! A Kavalan Distillery az évszázadok óta itt élő helyi bennszülöttekről, a kavalanokról kapta a nevét, akik eredetileg a mai Yilan-megyében lévő Kavalan-síkságon éltek. A lepárló készített már olyan italt, amely Jim Murray-t is elbűvölte, aki Whisky Bibliájában 2012-ben „az év új whiskyjének” nevezte a Kavalan Solist Fino Sherry Cask Malt Whisky-t. 2016-ban pedig a Kavalan Vinho Barrique Whisky lett a világ legjobb single malt whiskyje a World Whiskies Awardon.

Dr. Jim Swan, a világ egyik legjobban ismert whiskyszakértője szerint a Kavalan Whisky a hordó és a szesz tökéletes összefonódása, és a párlat minden egyes ízében érezhető Yilan-megye klasszikus klímája. Ingvar Ronde, a Whisky Yearbook szerzője szerint a Kavalan esetében egy ritka, kivételesen jó whiskyvel állunk szemben, és már a vibrálóan élő, szenvedélyes ital illatában örvényként magával ragad minket a mangó trópusi finomsága. Jim Murray, a Whisky Biblia írója szerint a Kavalan felvonultatja a szubtrópusi zóna frenetikus aromakincsestárát, és szenzációs zamatával tesz maradandó benyomást az emberre.

Rendezés:
Cikkszám: R1700
Utolsó 1 db raktáron
31.690 Ft
Cikkszám: R1766
Jelenleg nincs készleten!
38.550 Ft