Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Kanekou Okinawa Blended Whisky [0,7L|43%]

Ár:
17.490 Ft (13.772 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R5141
A termékért járó hűségpont: 88
Gyártó: Kanekou
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 24.985,71 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Wajo Ryoshu, vagyis a harmónia, az egyensúly szellemében főzött jó bor. Ez volt a hitvallása a régi időkben a Kanekou Distillerynek, és manapság is a régi elvet valósítja meg a brand. A Kenoku Okinawa legrégibb családi kézben tartott lepárlójában készül. A Shinzato Distillery a 21. században is szüntelenül arra törekszik, hogy isteni egyensúlyt csempésszen az üzemben készített párlatokba. Napjainkban immár a hetedik nemzedéket képviselő tulajdonos desztillál párlatokat a vállalatnál. Naoya Shinzato master blender a Kanekou Whiskyt maláta, búza és rizs whisky blendelésével hozta létre. Így született egy kivételesen finom, lekerekített ízekben tobzódó ital, amely fenséges ízt kölcsönöz a szubtrópusi szigeten létrejövő párlat aromakarakterének. A Kanekou elnevezés a Shinzato lepárló történelmi jelentőségére és évszázados tradíciójára utal. A Kanekou blend csak és kizárólag 3 éves vagy annál idősebb búzawhiskyből állhat, és olyan rizswhiskyből, amelyet legalább 8 évig érleltek sherry hordóban. A harmadik komponenst, a Ryuku, azaz rizswhiskyt pedig tölgyfahordóban érlelik Okinawa szubtrópusi éghajlatán, ennek a Csendes-óceánról érkező gyengéd szellő ad szubtrópusi aromakaraktert.
Származási hely:information_mark Japán
Ital típus: Blended
Lepárló/ Gyártó: Shinzato Shuzo
Palackozó: Shinzato Shuzo
Alapanyag: Maláta
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Tölgyfa hordó
Limitált kiadás: Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását.
Illat:
Illatában kirajzolódnak a nagyszerű nektáros fuvallatok édes tejszínnel, citrusfélékkel, ananásszal és más trópusi gyümölcsökkel.
Íz és lecsengés:
Ízében az élénk citrusfélék dominálnak. Ezek finom gyömbéres cukorral egészülnek ki, és az ásványi, minerális kristálytisztaság is felszínre kerül a kóstolás során. Hossz lecsengésében édes örvénylések mutatják meg, mitől válik egy japán whisky korszerű klasszikussá!
Szín: Borostyán
Ezekhez ajánljuk:
Elsősorban önmagában ajánljuk a fogyasztását, de remek alapanyaga lehet kiváló kevert italoknak is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!