Budapesti italszállítás

A küldemények budapesti kézbesítését cégünk munkatársai és a SPRINTER futárszolgálat munkatársai együttesen végzik. A termékek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza, de a termékadatlapon közölt idő az elsődleges. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben, (illetve honlapunkon) található telefonszámon.

Személyes átvételre a 1095 Budapest, Soroksári út 20/A alatti mintaboltunkban a mindenkori nyitvatartási időben van mód. A személyes átvétel minden esetben INGYENES... sőt személyes átvétel esetén a 15.000 Ft meghaladó rendelésekből 500 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk (webshopban leadott megrendelés esetén)!
 
Partnerünk a Sprinter Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-347-3000
 
Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-18:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.
 
A feladást követően e-mailben értesítjük Önt a feladás tényéről. Ezt követően a futárszolgálat e-mailben, valamint SMS-ben is értesíti a várható kézbesítés idejéről.
Nem kell egész nap a futárt várni, hisz a futárszolgálat a szállítás napján megküldi, mely 3 órás intervallumban várható a futár érkezése.
Amennyiben a kapott időpont nem lenne megfelelő, úgy a futárszolgálattal tud egyeztetni új időintervallumot.
A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyefeleket.

A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.
 
Fizetési mód: küldemény, termék átvételekor készpénzben; banki előreutalással, bankkártyás fizetési lehetőség.
 
A feltüntetett szállítási díjak az ÁFA-t már tartalmazzák (Bruttó díjak).
 
Egységes BUDAPESTI szállítási díjaink:
 
20 000 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,
 
15 000 Ft és 19 999 Ft érték között a kiszállítás díja 990 Ft,
 
7 500 Ft és 14 999 Ft között a kiszállítás díja 1.390 Ft,
 
7 499 Ft-ig a kiszállítás díja 1.690 Ft.
 
EXTRA szolgáltatások:
 
Szombati házhozszállítás (kizárólag 8-12 között):
A SPRINTER Futárszolgálat segítségével lehetőség van szombati napon történő kiszállítást kérni.
Fontos! A szolgáltatás csak az alábbi településeken vehető igénybe
Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Esztergom, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Mátészalka, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatbánya, Veszprém, Zalaegerszeg.

Rendelés leadás legkésőbb a szállítást megelőző pénteken 13:00-ig, ezt követően kizárólag telefonos egyeztetés útján. A szolgáltatás kizárólag leadott rendelések esetén telefonon igényelhető. 
 
A szolgáltatás díja egységesen bruttó 3.500 Ft

Kereskedésünk készletállapottól függően vállalja a szombati kiszállítással rendelt csomagok legkésőbb a kiszállítás napját megelőző pénteken történő feladását, azonban a kiszállításért a továbbiakban a SPRINTER Futárszolgálat felelős (Érdeklődni: +36-1-347-3000 telefonszámon az SMS-ben kapott fuvarkóddal lehetséges). A futárszolgálatnak minden esetben kötelesség a csomag szombati kézbesítése, mely alól csak indokolt esetben (vis maior) térnek el. Ilyen esetben kereskedésünk megteríti a szombati szállításhoz kapcsolódó felárat, továbbá biztosítja a rendelés későbbi kiszállítását, vagy az attól való kötelezettség mentes elállást, azonban a késedelemből eredő károkat nem téríti, mivel tevékenységén kívül álló okokból nem volt teljesíthető a szállítás.

Sürgősen lenne szüksége megrendelésére? Vegye át rendelését Mintaboltunkban:

Amennyiben kicsit megcsúszott a tervezéssel és már csak az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy az italokról gondoskodjon mi ebben is megpróbálunk segíteni. Amennyiben rendelésére még a megrendelés napján szüksége lenne, úgy lehetősége van megrendelését 9. kerületi mintaboltunkban átvenni. Szeretnénk azonban felhívni figyelmét, hogy széles termékskálánk miatt nem minden rendelést tudunk aznap követlenül a mintaboltból kiszolgálni. Kérem amennyiben rendelése sürgős és szeretné azt mintaboltunkban átvenni, akkor az átvétel előtt minden esetben keresse fel ügyfélszolgálatunkat (+36-30-523-5881), ahol kollégáink felvilágosítást tudnak adni a rendelés rendelkezéasre állásáról, illetve esetleges hiány esetén tudnak segíteni a választásban. (Mintaboltunk címe: 1095 Budapest Soroksári út 20/A)

Express kiszállítás Budapest területén

Az Express házhoz szállítási szolgáltatásunk kereskedésünk legújabb szolgáltatása, mely során az online leadott rendeléseket a megrendeléstől számított 5 órán belül a megrendelő címére eljuttatjuk. A megrendelés leadásának határideje munkanapokon, munkaidőben 15:00 óra ezt követően már csak a következő napon 14:00-ig tudjuk vállalni a kiszállítást. Az Express házhoz szállítás szolgáltatás csak meghatározott településeken vehető igénybe a települések listájáról itt tájékozódhat (Település lista)!
A szolgáltatás Budapest teljes területén igénybe vehető. A szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem express házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36-30-523-5881.

A szolgáltatást Budapest területén az alábbi díjszabás mellett vehető igénybe:

3 kg vagy A3-as méretet meg nem haladó csomag esetén a kiszállítás díja 2.190 Ft,
3 kg-ot meghaladó, de 100 kg-ot el nem érő csomag esetén a kiszállítás díja 4.390 Ft,
100 kg-ot meghaladó csomag esetén a kiszállítás díja 6.590 Ft.

Express futár partnerünk a GEPÁRD Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-399-9970
Mobilszámuk: +36-20-399-9970

Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok