Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Heaven Hill

1935-ben, alig két évvel a szigorú szesztilalom után korábban sosem tapasztalt lendülettel támadt fel az amerikai italkultúra, és ebben a Heaven Hill Distilleries is kiemelkedő szerepet játszott. A lepárlót Shapiro család azért alapította a Kentucky állambeli Bardstownban, hogy új irányt szabjanak a Bourbon-ök és a prémium minőséget képviselő amerikai whiskyk gyártásának és forgalmazásának. 

Ebben a korszakban, a gazdasági világválság (1929-1939) drámai csúcspontján ez a terv egy kockázatos vállalkozásnak számított. A tulajdonosok úgy rúgták be a brand motorját, hogy nem voltak zászlóshajónak számító márkái, induláskor nem rendelkeztek tetemes whiskykészlettel, és a gazdasági körülmények sem voltak eszményinek mondhatók: épp véget ért a Prohibíció, de már rájuk vetült a következő nagy szeszipari megpróbáltatás, a gazdasági világválság árnyéka. A vállalat azonban bírta a folyamatos kihívásokat, és napjainkban a Heaven Hill Amerika egyik legnagyobb független, családi tulajdonban lévő lepárlója és szeszipai beszállítója. 

Az iparági elemzők szerint a Heaven Hill az USA ötödik legnagyobb beszállítója a maga területén, és 1 600 000 barrel-es készletével a második legnagyobb érlelt bourbon whiskey tulajdonosnak számít.

Rendezés:
Cikkszám: R1117
Utolsó 2 db raktáron
15.490 Ft
Cikkszám: R6320
Raktáron
26.990 Ft