Haku Vodka [0,7L|40%]
Ár:
22.990 Ft
(18.102 Ft + ÁFA)
Gyűjtőcsomagolás: | 6 db/karton |
Ital fajta: | Vodka |
Kiszerelés: | 0.7 liter |
Alkoholtartalom: | 40 % |
Kiszerelés fajtája: | Palack |
Díszdoboz: | Nincs |
Gyártó: | Suntory |
Termék árukódja: | R5297 |
iDrinks.hu - Központi Raktár | Raktáron |
iDrinks.hu - Lipótváros | Raktáron |
iDrinks.hu - Ferencváros | Jelenleg nincs készleten! |
iDrinks.hu - Hegyvidék | Jelenleg nincs készleten! |
A termékért járó hűségpont: | 115 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 32.842,85 Ft/liter |
|
TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A Suntory ház mesterei elkötelezettek a legjobb alapanyagok kiválasztása, valamint az összetett és innovatív készítési technikák kidolgozása mellett, hogy páratlan minőségű és egyedi japán karakterű szeszes italokat hozzanak létre.
Ez a Suntory Ház "Monozokuri" kézművességének kézjegye. A Haku ennek a filozófiának az új változata, és Shinjiro Torii kihívást és kiválóságra törekvést hirdető elképzelését örökíti meg. .
Ellentétben azzal, amit a nyugatiak gondolnak, a japán fehér rizs soha nem számított a japán étkezés "alapanyagának". A tiszta fehér japán rizst a mai napig luxusnak tekintik. A fehér japán rizst hagyományosan mindig is az istentiszteletekre és a gazdagabb nemesi osztályok, köztük a császári család számára tartották fenn. .
A tökéletesre hántolt és csiszolt fehér rizst enyhe és finoman édes íze miatt tisztelik. A Suntory elkötelezettségét tükrözi, hogy a legjobb és legautentikusabb japán alapanyagokból dolgozzon. .
Először a fehér rizst "Rizs Kojival" erjesztik, hogy cefrét hozzanak létre belőle. A cefrét ezután lepárolják pot still eljárás segítségével, hogy rizspárlatot hozzanak létre. Ezt a folyamatot a Kyushuban található Kagoshimában végzik, amely régió történelmileg híres a rizspárlat készítéséről. .
A párlatot ezután két különböző eljáráson keresztül másodszor is lepárolják, hogy az ízt és a alkoholtartalmat is növeljék, majd Oszakában, a Suntory Liquor Atelierben keverik és szűrik. Ez a Suntoryra egyedülálló eljárása megőrzi és fokozza a rizs finom édes és diszkrét ízét. .
A bambuszszenes szűrés a Haku egyedi készítési folyamatának része, és a Suntory szabadalmaztatott módszere. Mint egy szivacs, a faszén elnyeli a párlatban lévő szennyeződéseket, és eltávolít mindent, ami ronthatja a végső ízt. Ezáltal a vodka tiszta és letisztult ízt kap. Ezenkívül a bambuszszénből származó ásványi anyagok figyelemre méltóan lágy és zsenge jelleget kölcsönöznek a vodkának. .
A bambuszszén vízszűrésre való használata a japán kultúra egyik alapja, és az ókori Japánba nyúlik vissza, ahol a faszénről azt mondták, hogy "megédesíti" a teához használt vizet. A bambuszszén hihetetlen szűrő képességéről ismert, amely szuperporózus szerkezetéből ered. Mivel a bambusz gyorsan növő növény, Japánban bőséges és fenntartható a kínálat.
Ez a Suntory Ház "Monozokuri" kézművességének kézjegye. A Haku ennek a filozófiának az új változata, és Shinjiro Torii kihívást és kiválóságra törekvést hirdető elképzelését örökíti meg. .
Ellentétben azzal, amit a nyugatiak gondolnak, a japán fehér rizs soha nem számított a japán étkezés "alapanyagának". A tiszta fehér japán rizst a mai napig luxusnak tekintik. A fehér japán rizst hagyományosan mindig is az istentiszteletekre és a gazdagabb nemesi osztályok, köztük a császári család számára tartották fenn. .
A tökéletesre hántolt és csiszolt fehér rizst enyhe és finoman édes íze miatt tisztelik. A Suntory elkötelezettségét tükrözi, hogy a legjobb és legautentikusabb japán alapanyagokból dolgozzon. .
Először a fehér rizst "Rizs Kojival" erjesztik, hogy cefrét hozzanak létre belőle. A cefrét ezután lepárolják pot still eljárás segítségével, hogy rizspárlatot hozzanak létre. Ezt a folyamatot a Kyushuban található Kagoshimában végzik, amely régió történelmileg híres a rizspárlat készítéséről. .
A párlatot ezután két különböző eljáráson keresztül másodszor is lepárolják, hogy az ízt és a alkoholtartalmat is növeljék, majd Oszakában, a Suntory Liquor Atelierben keverik és szűrik. Ez a Suntoryra egyedülálló eljárása megőrzi és fokozza a rizs finom édes és diszkrét ízét. .
A bambuszszenes szűrés a Haku egyedi készítési folyamatának része, és a Suntory szabadalmaztatott módszere. Mint egy szivacs, a faszén elnyeli a párlatban lévő szennyeződéseket, és eltávolít mindent, ami ronthatja a végső ízt. Ezáltal a vodka tiszta és letisztult ízt kap. Ezenkívül a bambuszszénből származó ásványi anyagok figyelemre méltóan lágy és zsenge jelleget kölcsönöznek a vodkának. .
A bambuszszén vízszűrésre való használata a japán kultúra egyik alapja, és az ókori Japánba nyúlik vissza, ahol a faszénről azt mondták, hogy "megédesíti" a teához használt vizet. A bambuszszén hihetetlen szűrő képességéről ismert, amely szuperporózus szerkezetéből ered. Mivel a bambusz gyorsan növő növény, Japánban bőséges és fenntartható a kínálat.
Származási hely: | Japán |
Ital típus: | Tiszta vodka |
Lepárló/ Gyártó: | Suntory Distillers |
Palackozó: | Beam Suntory |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten, behűtve vagy jéggel ajánljuk. |
Illat: | Lágy illat, melyben a rizs édes, finom virágos aromája játszik. |
Íz és lecsengés: | Gazdag íz, amely fokozatosan beborítja a szájat a rizs természetes édességével és összetett zamatával. A bambuszszenes szűrési eljárásnak köszönhetően kifinomult, kellemesen hosszan elnyújtott édességgel rendelkező, sima lecsengéssel zárul. |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását önmagában, vagy különleges cocktailokhoz ajánljuk. |
Weboldal: | hakuvodka.suntory.com |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!