Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Grand Kadoo

Grand Kadoo-t inni olyan, mintha egy fesztivál legünnepibb zamatát ízlelgetnénk! A brand neve ugyanis Barbados fergeteges nemzeti ünnepére utal, a Crop Over fanfáros végjátékára. Bizony mi is szívesen csatlakoznánk a szemet gyönyörködtet jelmezekben táncolókhoz, ahol mindenki egy pompás rummal adja át magát a hangulatnak! A vidám bulizók közül sokan a rendezvény egyik kedvenc italát, a Grand Kadoot kortyolgatják, ami valósággal berobbant a legjobb barbadosi rumok közé.

A Grand Kadoo lepárlója mindössze pár perc sétára van a sziget felkapott déli partjától. A jelenleg családi tulajdonban működő lepárló immár 4 nemzedék óta készít rumot, és elegánsan örvénylő különlegességgel gyarapítja a barbadosi rumok kincsestárát.

A vállalat fokozottan figyel az ökológiai lábnyom csökkentésére. Italaik palackján a címke mindig biológiailag lebomló fenntartható cukornádpapírból készül. Készítői szerint ez annyira környezetbarát, hogy a lebomlást követően a cukornád alapú címke anyaga hasznos tápanyagokat juttat a talajba.

Rendezés:
Cikkszám: R5455
Rendelhető
10.490 Ft
Cikkszám: R5454
Rendelhető
10.490 Ft