Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Gold of Mauritius

Mauritius a rumkészítés művészetének Mekkája.  Ezen a vulkanikus eredetű szigeten készül a Gold of Maurutius Dark Rum. Az egzotikus kis földdarabot mindenütt korallzátonyok övezik, északi része pedig egy síkság, amely egy központi fennsíkban csúcsosodik.  A fennsíkok egy ősi vulkán peremét alkották a régi időkben, a sziget két nagy folyója, a Grand River South East és a Black River a vízenergia elsődleges forrásai. A mára kihalt dodómadár egykori otthonában mindent a csodás tisztaságú tenger ölel körül, és gyakran tűnnek fel misztikus indiai szobrok. Itt jobbnál jobb rumokkal koccintanak az ínyencek, ezek egyike a Gold of Maurutius Dark Rum!

A Gold of Mauritusban kirajzolódik a mauritiusi rum éterien tiszta esszenciája. Minden korty a trópusi sziget végtelenül gazdag rumkultúrájáról mesél, és igazi történelmi ízeket ismerhetünk meg a cukornádmelaszból készített, boroshordóban érlelt finomságból. A párlat könnyedségében összefonódnak az édes karamellás, gyümölcsös és boros aromák, és a small batch mennyiség miatt érdemes mielőbb beszerezni belőle egy-két palackkal az iDrinks üzleteiből!

Rendezés:
Cikkszám: R3268
Rendelhető
14.450 Ft