Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Glen Moray

Minden palack Glen Moray elmesél egy történetet. Érdemes mielőbb megkóstolni ezeket a gyümölcsös, könnyű és lágy italokat, amelyek ideális bevezetést adnak a single malt scotch whisky világába. A Glen Moray eredetileg sörfőzdeként robbant be a köztudatba, és csak 1897-ben alakították át lepárlóvá. 
A Glen Moray sztorija olyan, akár egy skót népmese. Volt egyszer három testvér. A két nagyobb fivért Ardbergnek és Glenmorangie-nak hívták, míg az ő árnyékukban kissé elhalványult a család legkisebb gyermeke, a Glen Moray. Igen ám, de a parányi lepárlóban egészen ütős whiskyket desztilláltak, és olyan is akadt közöttük, amely a neves Bailie Nicol Jarvie prémium kategóriás blend első számú komponense volt. Később a Glen Moray a Glenmorangie anyacége, az LVMH eladta a francia La Martinquaise cégcsoportnak.
Korábban a Glen Moray a Glenmorangie nyomdokain haladt, és egy seregnyi remek tételt adott ki, amiket fenséges boros hordókban, például Chenin Blanc chardonnay hordóban utóérleltek.

Rendezés:
Cikkszám: R3810
Rendelhető
14.490 Ft
Cikkszám: R5172
Rendelhető
17.990 Ft
Cikkszám: R5632
Jelenleg nem rendelhető!
10.890 Ft