Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Galliano

Galliano

A Galliano palackba zárta Olaszország energiában tobzódó szellemét!

Először Arturo Vaccari készített Gallianót a napsütötte Toszkánában. Ezt a ragyogó likőrt eredetileg az olasz hadsereg egyik őrnagyának, Giuseppe „Olasz” Galliano emlékének az ünneplésére készítette. Ám a párlat az 1970-es években áttörte a határokat, és nemzetközi hírnévre tett szert, ez lett a Harvey Wallenberg koktél kvintesszenciális fontosságú összetevője. A Galliano egy rendkívül átgondolt és összetett speciális eljárásnak köszönheti csúcsminőségét. Hétszeres lepárlás és macerálás áll a háttérben, az ízei pedig 30 gondosan kiválasztott gyógynövényből származnak (többek között mediterrán ánizsból, borókából, levendulából, borsmentából és vaníliából).

Szinte a világ minden jó bárjának polcán feltűnik a Galliano, mely az évek során nemcsak Amerikába, Németországba és az Egyesült Államokba jutott el, hanem olyan piacokra is, mint Ausztrália, Skandinávia vagy Kanada.

A Galliano brand jelenleg Lucas Bols tulajdona. Egy jellegzetes, stílusos palackban forgalmazzák, amely egy klasszikus római oszlopra emlékeztet.

Rendezés:
Cikkszám: R0845
Rendelhető
7.000 Ft
Cikkszám: R0389
Jelenleg nem rendelhető!
8.000 Ft
Cikkszám: R2467
Rendelhető
6.550 Ft
Cikkszám: R1222
Jelenleg nem rendelhető!
7.200 Ft
Cikkszám: R2321
Jelenleg nem rendelhető!
7.650 Ft