Furlan Pincészet
A Piave folyó termékeny partvidékén, a Prosecco Superiore ősi bölcsőjében immár 100 éve terem szemet és lelket gyönyörködtető szőlő a Furlan ültetvényén. A borkészítés mesteri fortélyai generációról generációra szállnak a Furlan famíliában, most már három generáció óta. A Furlan Pincészet a szőlészet szempontjából egy kivételes „aranyháromszögben”, Doc Treviso, a Don Piave és a Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore metszéspontjában található, ez az elhelyezkedés pedig garantálja a rendkívül magas minőségű proseccóhoz nélkülözhetetlen szőlőfürtöket. A Furlan Pincészet a csodás Treviso tartomány gyöngyszeme, a Dolomitok és Velence között fekszik.
Amedeo, Alberto és Moreno Furlan vezetik a Furlan Társaságot, amelyet egykor leleményes nagyapjuk, Amadio alapított. A három üzletembert a tradíció motorja hajtja, emellett viszont a jövővel járó fejlesztések elkötelezett hívei a borkészítésben.
A Furlannál az első és legfontosabb a szőlő egészsége, de a vállalat élenjáró a környezetvédelemben is. Ennek eredményeként 2018-ban megkapták a WBA Biodiverzitás Barátja megtisztelő elismerését a fenntartható fejlődésért és a környezeti ártalak csökkentéséért.