Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Fallen Angel

Ha egy pokolian jó brit italra vágyunk, akkor nincs más dolgunk, mint megkóstolni az ördögi vigyorral hódító Fallen Angel párlatait. A gyártó palackjai ugyanis egy dermesztő mosollyal felbukkanó látványos lidérccel keltik fel a figyelmet pompás italaira, amelyekből szerencsére nem a gőzölgő ektoplazma és a pokoli kénszag árad. A Fallen Angel Blood Orange Gin egy friss vérnarancsos gin, a Fallen Angel Spiced Rum egy fűszeresen örvénylő finomság, és a Fallen Angel British Vodka is menten magával ragad minket, akárcsak az Alvilágban hömpölygő Styx folyó.

A bibliai Lucifer egy bukott angyal (igazi „fallen angel”) volt, azonban a jelek szerint nem önsajnálattal múlatta az idejét, miután letaszították a Mennyországból, hanem összedobott egy remekbeszabott rumot, gint, és vodkát a ködös Albionban. Nincs még egy olyan grandiózus szeszkészítő szuperdémon, mint a Fallen Angel. Sem a Pokolban, sem a Paradicsomban, és vélhetően még a Purgatóriumban sem!

A Fallen Angel vigyorgó ördögfejet mintázó kerámiapalackja örökre az emlékünkbe ég, és ez nemcsak a külcsínynek, hanem a palackban található remek ginnek is köszönhető. Az a jóhírünk, hogy a brit ital parádésra sikerült, így a kóstolás után sem kell ördögűzőt hívni.

Rendezés:
Cikkszám: R4877
Jelenleg nem rendelhető!
27.750 Ft
Cikkszám: R4876
Jelenleg nem rendelhető!
27.750 Ft
Cikkszám: R4882
Rendelhető
89.990 Ft