Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Express kiszállítás

Azonnal szüksége lenne rendelésére

 
Az Expressz házhoz szállítási szolgáltatásunk keretében rendelését még aznap kézbesítjük Önnek. A megrendelés leadásának határideje - a szállítás napján - 11:30 ezt követően már csak a következő napon 14:00-ig tudjuk vállalni a kiszállítást. A szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem expressz házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36-30-523-5881.

A szállítási módnál ingyenes szállítást biztosító kupont nem lehet felhasználni! Amennyiben mégis felhasználásra kerül, úgy a rendelést nem tudjuk expressz szállítással biztosítani!
 

Expressz szállítás díja

 
 

Hol vehető igénybe a szolgáltatás

 
Budapest, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Fót, Gyál, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés. Amennyiben olyan Budapest agglomerációjába tartozó településre szeretné kéri a kiszállítást, ami nincsen a listában kérem vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.
 

Fizetési módok

 
Expressz kiszállítással kért rendelés esetén az alábbi fizetési módok érhetőek el:
Fizetési módok: Fizetés készpénzben/Utánvéttel a futárnál, Online bankkártyás fizetés.
 
Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség! A futárnál kártyás terminál NINCS!
Expressz kiszállítás esetén a az utánvéttel történő fizetést díj terheli, melyről itt tájékozódhat.
 

A szolgáltatás tartalma

 
Szerződött futárszolgálataink a kiszállítás alkalmával az alábbi szolgáltatásokat nyújtják Önnek:
Csomagkézbesítés az első zárt ajtóig (pl. lépcsőház földszintje)
A kézbesítést a futár egy alkalommal próbálja meg. Az ismételt kézbesítés díja megegyezik az eredeti szállítási költséggel.
 
Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetőségei:
 
GEPÁRD Futárszolgálat
 
 
Telefon: +36 1 399 9970
Mobil: +36 20 399 9970
E-mail: futar@gepardteam.hu
 
REDDA Futárszolgálat
 
 
Redda Telefon: +36 1 218 0888
E-mail: redda.rendeles@gmail.com
 
Szerződött partnereink a rendelés átvételének alkalmával lehetőséget biztosítanak a termék kibontására, hogy a termék fizikai állapotát még távozásuk előtt ellenőrizhesse. Ha problémát észlel, a sérülés tényét jelezze a fuvarlevélen vagy kérje jegyzőkönyv felvételét.
Fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelések a futárszolgálatnak történő átadás helyett saját futárjaink segítségével kézbesítsük.
Csomagjainkat minden esetben csak 18 életévét betöltött személy vehet át függetlenül a rendelést leadó személy korától. Jelen kikötést minden csomagunkon külön jelzünk a kézbesítők felé, akik jogosultak ellenőrizni a feltételnek való megfelelést.