Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

El Jimador Tequila kínálatunk

Ez az életünk és vérünk, a szenvedélyünk! – így gondolnak a jimadorok az agávéra, a tequila kiindulópontját jelentő növényre.

A jimadorok a tequilakészítés legfontosabb szereplői: ők gondoskodnak az agávénövény megfelelő növekedéséről, és a legmegfelelőbb időben aratják le a tequila alapját adó nagyszerű növényt. Az ő tevékenységük folyékony emlékműve a mexikói prémium tequilák egyik éljátékosa, az El Jimador tequila.

Évek hosszú munkája, elhivatottsága és megszerzett tapasztalata szükségeltetik ahhoz, hogy valaki igazi jimadorrá, az El Jimador tequilához nélkülözhetetlen agávé szakemberévé váljék. A jimadorok akkora tisztelettel tekintenek az agávéra, mint elszánt vadász a kiszemelt nemes vadra. Ők készítenek elő azt a művészi metamorfózist, amely során a Blue Weber agávé El Jimador tequilává válik. A mesterek saját bevallása szerint szív és lélek kell ahhoz, hogy valaki az idők során igazi jimadorrá váljék – ehhez a feladathoz tényleg muszáj felnőni! Az El Jimador tequila mesterei szakavatott szemmel aratják az agávét, és pontosan tudják, melyik növényt ideje lemetszeni, illetve melyiknek kell még adni néhány napot vagy hetet a kibontakozásra. A jimadorok nemzedékei mindig átadják a tudásukat a következő generációnak, hogy ezzel is garantálják az El Jimador makulátlan minőségét. A jimadorok elkötelezettsége és odaadása az El Jimador tequila minden kortyán érezhető, és ez a lelkesedés emeli ki ezt az italt a tequilák tömegéből.

Rendezés:
Cikkszám: R1611
Rendelhető
9.550 Ft
Cikkszám: R1610
Rendelhető
9.550 Ft
Cikkszám: R1370
Rendelhető
6.990 Ft
Cikkszám: R1369
Rendelhető
6.700 Ft