Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Dashfire Bitters

2012 óriási áttörést jelentett a bitterek világában Lee Egbert számára. Ekkor jelent meg a Dashfire brand jól ismert itala, a Dashfire Vintage Orange No1.

Minden ezzel a Bourbon hordóban érlelt narancsos bitterrel kezdődött a brand életében. Lee kíváncsisága és féktelen kreativitás megállíthatatlannak bizonyult: létrehozott egy 21 bitteres italból álló termékcsaládot. Mindegyik tagja egyedi növényi anyagokat tartalmaz, és előszeretettel tekinti kiindulópontnak a világ minden tájáról származó egzotikus ízek változatos sokszínűségét.

Lee fantáziája és szaktudása óriási sikert eredményezett.  Dashfire bitterek egyre gyakrabban tűntek fel a neves éttermek, italboltok és cocktailbárok polcain Amerikában, Kanadában, Olaszországban és az Egyesült Királyságban, és vége hazánkba is eljutottak.

A Dashfire a kezdetektől egy családi vállalkozás, amit Lee büszkén vezet a feleségével, Dawn-nal. Ők irányítják az üzleti tevékenységek 92%-át. és csak egy befektető rendelkezik a maradék százalékok fölött.

Rendezés:
Cikkszám: R5525
Jelenleg nem rendelhető!
8.650 Ft
Cikkszám: R5524
Jelenleg nem rendelhető!
8.650 Ft
Cikkszám: R5529
Jelenleg nem rendelhető!
7.550 Ft
Cikkszám: R5530
Jelenleg nem rendelhető!
9.999 Ft
Cikkszám: R5531
Jelenleg nem rendelhető!
8.490 Ft
Cikkszám: R5532
Jelenleg nem rendelhető!
8.650 Ft