Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Danzka

Danzka vodka kínálatunk

Utazó nagykövetekről már sokszor hallhattunk, de mi a helyzet a kifejezetten nagy utazásokra tervezett vodkával? Erre a réspiacra érzett rá a dán vodkagyártás ikonja, Thomas Anton, és létrehozta a Danzka vodkát, amely dán karakterisztikával tette színesebbé a vodka világát! A beszédes névvel bíró Danzka a dánok csúcsvodkája: egyedi külseje egyből megfogja, belső zamata pedig magához láncolja a vodkarajongókat!

Thomas Anton, a dán Vinhuset Norden tulajdonosa már az 1980-as években óriási lehetőséget látott a vodkapiacban. Anton már ekkoriban egy tökéletes és éterien tiszta dán vodkáról álmodott, amelynek nemcsak az aromakaraktere egyedi, hanem a designja is, és tükrözi a dán tradíció legnemesebb erényeit. Egy izgalmas új szempontot is adott a korábbi vodkák kínálatához: Anton eltökélte, hogy az új vodkának alkalmasnak kell lennie ahhoz, hogy az ember nagy távolságokat tehessen meg vele, és kalandos utazásai közben is vidáman kortyolgathassa a folyékony dán mesterművet. A koncepció egy friss csavart kapott, amint Anton nem üveg alapú palackot javasolt a kivitelezéshez, hanem alumíniumot. A dán vodkagyártás és a skandináv design világszínvonalú találkozásaként született meg a Danzka vodka, amelynek sikere innentől megállíthatatlan fordulatszámra kapcsolt.

A Danzka a világ legjobb utazó vodkája! Már első látásra felfedezhetjük a Danzka kulacsszerű kialakítását, amely ékes bizonyítéka a dán designerek letisztult munkásságának. Nemcsak maga a Danzka egy lényegre desztillált vodka, hanem palackja is a kiválóság jegyében szerveződött: a benne szunnyadó Danzka párlat a dermesztő Dániában rendkívül lassan hűl le ebben a tekintetet bűvölő alumínium palackban. A szürke legelegánsabb árnyalatát villantó palack kiválóan védi a vagány vodka minőségi zamatát.

Rendezés:
Cikkszám: R0355
Utolsó 1 db raktáron
7.150 Ft