Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Crystal Head Vodka kínálatunk

Az ősi indián mítoszok szerint tizenhárom kristálykoponya rejtőzik a Földön, és ezek mindegyike hatalmas természetfeletti titkok hordozója. Isteni információk szunnyadnak bennük, melyek kapcsolatban állnak az emberiség eredetével és jövőjével, a világegyetem kifürkészhetetlennek hitt titkaival. Ha a 13 kristálykoponyát összegyűjtik, felmérhetetlen tudás kerül az emberiség birtokába..A legenda óriási hatással volt Dan Aykroyd színészre, aki létrehozott egy koponyás palackkal bűvölő italt, a Crystal Head Vodkát!

A Szellemirtók óta világhírű komikusban, Dan Aykroydban és John Alexander művészben 2007-ben fogalmazódott meg először a misztikus vodka ötlete. Aykroyd felfigyelt egy páratlan piaci résre: a vodka szegmensében nem volt még olyan változat, amely adalékanyagmentesen készült volna, így a színész úgy döntött, ő maga készíti el ezt a remek verziót, Crystal Head Vodka néven. Ebben az italban nem használnak glicerint, citrusolajat és cukrot, a vodka teljes mértékben gluténmentes. Az ikonikus palackot Aykroyd barátja és alkotótársa, John Alexander tervezte, a tizenhárom kristálykoponya mítosza alapján. A palack legyártása két évet vett igénybe, ezt a milánói székhelyű Bruni Glass készítette.

A kanadai Crystal Head Vodka Ontario édes kukoricájából készül. A kukoricát a kristálytiszta vodka aromakarakter kialakításának érdekében négyszer desztillálják és háromszor Herkimer gyémánt kristályokon szűrik át (ezek a spirituális gondolkodók szerint gyógyító tulajdonságokkal rendelkező kvarckristályok, felerősítik az emberben lévő szellemi energiákat, miként a legendák szerint a tizenhárom kristálykoponya teszi).  A semleges gabonapárlat kezdetben 95%-os alkoholtartalommal rendelkezik, ezt új-foundlandi vízzel 40%-osra redukálják.

Rendezés:
Cikkszám: R1171
Rendelhető
17.650 Ft
Cikkszám: R3339
Rendelhető
21.690 Ft
Cikkszám: R1643
Jelenleg nem rendelhető!
2.900 Ft
Cikkszám: R3048
Rendelhető
22.190 Ft
Cikkszám: R4693
Rendelhető
16.490 Ft
Cikkszám: R1172
Rendelhető
36.790 Ft
Cikkszám: R5327
Rendelhető
23.990 Ft
Cikkszám: R4378
Rendelhető
39.990 Ft
Cikkszám: R5326
Rendelhető
21.690 Ft