Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Crown Royal Whisky

Milyen lehet a kanadai whiskyk koronázatlan királya? Kóstolja meg a Crown Royal Whiskyt, ami VI. Györgyöt és Erzsébet királynét is lenyűgözte! A Crown Royal Whisky 1939 óta a whiskyrajongók királyi kedvence, és a brand azóta is szüntelenül dolgozik azon, hogy egyre fenségesebb párlatokkal örvendeztesse meg a kanadai whiskyk kedvelőit.

A Crown Royal Whisky minden kortya maga a folyékony történelem. 1939-ben VI. György király és Erzsébet királynő először látogattak Kanadába. Hajóval érkeztek Amerikába, onnan pedig vonattal tették meg a tekintélyes távolságot Kanadáig. A legenda szerint az uralkodó páros látogatásának hírére egy leleményes kanadai keverőmester készített egy remekbeszabott whiskyt, amely méltó a királyi látogatáshoz. Lelkiismeretes és a végletekig aprólékos munkája során több mint 600 (!) blendet kipróbált, mire rálelt a lehető legtökéletesebbre, és a Crown Royal Whisky legnemesebb változata elegáns üvegdekanterben, arany varrással ellátott lila dísztáskában jelent meg. Az uralkodónak és nejének bemutatott lágy és nemes ital megközelítőleg 50 whisky blendjéből vált magával ragadóan bársonyossá, és fejedelmi zamatának köszönhetően kapta a Crown Royal nevet. Az uralkodó tetszését is elnyerő whisky hamarosan óriási népszerűségre tett szert Kanadában, és hamarosan Amerikában is ez lett a legkeresettebb kanadai whiskyk egyike. 2000 óta a Crown Royal Whisky a Diageo tulajdonában van.

Rendezés:
Cikkszám: R3458
Jelenleg nem rendelhető!
33.490 Ft
Cikkszám: R1206
Jelenleg nem rendelhető!
9.800 Ft
Cikkszám: R2404
Jelenleg nem rendelhető!
27.190 Ft
Cikkszám: R3448
Jelenleg nem rendelhető!
34.890 Ft