Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Copperhead Gin kínálatunk

A belga Copperhead Gin atyja és ötletgazdája a vagány Yvan Vindevogel. A stílusos szeszipari fenegyerek egy 21. századi alkimista. Már gyermekkorában növényi összetevőket kóstolgatott és szagolgatott a pincében. Tízéves gyerekként maradandót akart alkotni a florális összetevők finomságával, és az a csillapíthatatlan kíváncsiság vezette el felnőttkorában a Copperhead Gin létrehozásához. 2013 nyarán Yvan a tengerparton lazított, amikor elolvasott egy cikket a ginkészítés történetéről. A cikkben főként a gin gyógyító hatásainak ecsetelése keltette fel a figyelmét, ugyanis ebben az időben ő is gyógyszerészként dolgozott. Hamarosan annyira magával ragadta Yvant a ginbiznisz, hogy lezárta farmacista múltját, és a ginkészítésre helyezte a fókuszt.

A Copperhead palackján az ősi alkimisták régi mondása jelenik meg. Eszerint ez egy véletlenszerűen felfedezett gyógyital, de láthatjuk a címkén a gyógyítással sokszor összefonódó kígyót is. A copper utalhat a réz alembicre, a rézpalackra vagy magára a pot stillre, ahol a fenséges ginpárlat születik. De a Copperhead egy rézfejű kígyó (Rezesfejű mokaszinkígyó) neve is.

Vindevogel arra törekedett, hogy a Copperhead minden kortya felejthetetlen élményt jelentsen, mintha ízlelgetése során egy csodás átalakuláson vennénk részt. És ez egy olyan finom ital, ami tényleg arannyá alakul a szánkban!

Rendezés:
Cikkszám: R4364
Utolsó 1 db raktáron
5.390 Ft
Cikkszám: R4365
Utolsó 2 db raktáron
5.390 Ft
Cikkszám: R3499
Raktáron
16.450 Ft
Cikkszám: R3500
Raktáron
16.490 Ft
Cikkszám: R4345
Raktáron
15.950 Ft