Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Copperhead

A belga Copperhead Gin atyja és ötletgazdája a vagány Yvan Vindevogel. A stílusos szeszipari fenegyerek egy 21. századi alkimista. Már gyermekkorában növényi összetevőket kóstolgatott és szagolgatott a pincében. Tízéves gyerekként maradandót akart alkotni a florális összetevők finomságával, és az a csillapíthatatlan kíváncsiság vezette el felnőttkorában a Copperhead Gin létrehozásához. 2013 nyarán Yvan a tengerparton lazított, amikor váratlanul elolvasott egy cikket a ginkészítés történetéről. A cikkben főként a gin gyógyító hatásainak ecsetelése keltette fel a figyelmét, ugyanis ebben az időben ő is gyógyszerészként dolgozott. Hamarosan annyira magával ragadta Yvant a ginbiznisz, hogy lezárta farmacista múltját, és a ginkésztésre helyezte a fókuszt.

A Copperhead palackján az ősi alkimisták régi mondása jelenik meg. Eszerint ez egy véletlenszerűen felfedezett gyógyital, de láthatjuk a címkén a gyógyítással sokszor összefonódó kígyót is. A copper utalhat a réz alembicre, a rézpalackra vagy magára a pot stillre, ahol a fenséges ginpárlat születik. De a Copperhead egy rézfejű kígyó neve is.

Vindevogel arra törekedett, hogy a Copperhead minden kortya felejthetetlen élményt jelentsen, mintha ízelgetése során egy csodás átalakuláson vennénk részt. És ez egy olyan finom ital, ami tényleg arannyá alakul a szánkban!

Rendezés:
Cikkszám: R3500
Rendelhető
16.490 Ft
Cikkszám: R3499
Rendelhető
17.890 Ft
Cikkszám: R4345
Rendelhető
17.290 Ft
Cikkszám: R4346
Jelenleg nem rendelhető!
33.590 Ft
Cikkszám: R4363
Jelenleg nem rendelhető!
5.250 Ft
Cikkszám: R4364
Rendelhető
5.250 Ft
Cikkszám: R4365
Rendelhető
5.250 Ft