Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Conor McGregor's

Minden idők egyik legnagyobb harcosa, Conor McGregor is elkészítette a maga whiskyjét! Az ír férfi kezdetben vízvezeték szerelőként kereste a kenyerét, azonban olyan fordulatot vett az élete, hogy röpke 5 év alatt a világ egyik legjobban fizetett sportolójává nőtte ki magát, és végre elhozta nekünk a saját ír whiskyjét. 

A küzdelmekben edzett fenegyerek saját italát folyékony aranynak nevezi, amelyet az aranyszínben tündöklő gabona és Írország esszenciálisan tiszta forrásvize tesz felejthetetlenné.

Az ital teljes neve Proper No. Twelve Conor McGregor’s Whisky, és arra a füstös kis dublini külvárosra, Crumlinra utal, ahol Conor felnőtt. Ez volt Dublin 12-es körzete, ahol hősünk legyőzhetetlen vagánnyá cseperedett. A „12-es whisky” megálmodója Crumlinban tanulta meg, mit jelent a kőkemény munka és a lojalitás, saját bevallása szerint ennek köszönhette kirobbanó felnőttkori sikereit. Többek között emiatt lett McGregor MMA-világbajnok, és kulturális jelenségként is beégett az emberek memóriájába, mert sokaknak az elképesztő elszántsága és munkabírás jut róla az eszébe. A 12-es körzet tette Conort azzá a nagyszerű emberré, akit ma is ismerünk, és ezeknek a tanulságos éveknek állít emléket a harcos whiskyje. Conor tiszteli és szereti a minőségi whiskyket, de harcos szellemét ezúttal sem tagadhatja meg: győzni jött, és azon dolgozik, hogy egyre többen szeressék meg a Proper No. Twelve Conor McGregor’s Whisky-t, a diadal zamatát!

A Proper No. Twelve Conor McGregor’s Whisky megjelenése utáni fél évben máris óriási népszerűségre tett szert Amerikában, Írországban és Ausztráliában, így a harcművész ezzel a nevével fémjelzett ír whiskyvel sem vallott kudarcot, még nagyobb presztízst adott az ír whiskey világraszóló diadalának. A Proper No. Twelve Conor McGregor’s Whisky olyan jól sikerült, hogy Conor örömmel osztja meg a világgal fenomenális italát!

Rendezés: