Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Columbus

Columbus

Az emberiséget ősidők óta a felfedezés vágya hajtja, legyen szó tudományokról, vagy korábban sosem látott földrészekről! A történelem egyik leghíresebb alakját, Kolumbusz Kristófot az utóbbi ösztön hajtotta: eredetileg India feltérképezésére bontott vitorlát, ám hamarosan rá kellett döbbennie, hogy egy csodás, új világot fedezett fel, Amerikát (amit sajnos nem róla, hanem a hajója navigátoráról, Amerigo Vespucciról neveztek el). Amerikából jött ember, mestersége címere pedig a rum, pontosabban a cukornád! Ezek az állítások tökéletesen lefedik Kolumbusz zsenialitását, mert hősünk nemcsak az Új Világ felé kormányozta hajóit, hanem megteremtette egy új italfajta alapjait, amikor felfigyelt az új földrészen termő cukornád jelentőségére. 

A Columbus Rum a nagy felfedezőnek állít emléket, aki portugál szenvedélyétől hajtva folyton új kalandokra éhezett, és a tengeri utazások során olyan felfedezéseket tett, amelyek teljesen kitágították a korabeli fölrészek megismerését. Közben magával hozta a cukornádat Spanyolországba, és az Új Világ zseniálisan édes növénye hamarosan elvetette a rumgyártás alapjait. Az édes, rostokban dús finom cukornád a legjobban a trópusok párás éghajlati környezetében terem, és a leleményes Kolumbusz azonnal meglátt a fantáziát benne. Európába hozta a cukornádat, ezzel beindította a rumgyártás gépezetét, amelynek lendülete napjainkig is tart, egyre többen isznak rumot a menő bárokban.

A nagy férfiú nyomán mi is felfedezhetjük a róla elnevezett dominikai rumot, a Columbus Distilleryben készített 7 Anejót, amely vaníliás karamellás kalandokra csábít minket a temperamentumos ízek tengerén, és egy elegáns szivarhoz is kiválóan illik, ha adni akarunk egy kicsit a luxus élményének.

Rendezés:
Cikkszám: R3514
Jelenleg nem rendelhető!
8.990 Ft