Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Citadelle

Citadelle

Ha az élet citromot ad, készíts belőle gin tonikot! – tartja a szellemes mondás, és immár a francia család is olyan előkelő gint készít, amely örökre beírja magát a rajongók ízmemóriájába. A Citadelle egy kecses francia gin, amely felvonultatja a francia terroir csúcsminőségű zamatát!

Egy napsütéses délutánon minden megváltozott a Chateau de Bonbonnet életében. 1996 júliusában kipattant az isteni szikra, és megszületett egy forradalmian új ötlet: ideje gint desztillálni a bor és a konyak szülőföldjén! A hátsó teraszon étkező családtagok között parázs vitát szült ez a korszakalkotó ötlet, végül a gin létrehozása mellett döntöttek. A copper stillek fölé hajoltak, és izgalmas kísérletezésbe kezdtek. 19 aromatikus botanikai összetevő finomhangolása után a család tagjai újra megjelentek az asztalnál, és megállapodtak: az új gin a tökéletes gin-tonic alapja lesz, és a legjobb koktélok motorja!

Így született a kézműves „Gin de France”. Mestere, Alexandre Gabriel olyan gondossággal és szakértelemmel készítette el, mint egy borász a bársonyos francia borát. A Citadelle borókája tükrözi a terroir nemes erényeit, ezért egy hamisítatlan chateau-to-bottle ginről beszélhetünk!

A család manapság is minden júliusban a ginről beszél, de manapság már egy palackba zárt nyár örvénylik a poharukban: a Citadelle Gin!

Rendezés:
Cikkszám: R2965
Rendelhető
10.990 Ft
Cikkszám: R6400
Rendelhető
11.490 Ft
Cikkszám: R6401
Rendelhető
10.490 Ft
Cikkszám: R6402
Rendelhető
11.490 Ft