TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Az alma és a vanília együttese a francia gasztronómia klasszikus kombinációja. A Coeur du Breuil Vanille Calvados megalkotásával a Chateau de Breuil ezt az aroma- és ízvilágot alkotta újra. Elkészítéséhez csak elsőrangú vaníliát és természetesen a saját, fantasztikus calvadosukat használják. Ezt a terméket elsősorban a lágyabb, alacsonyabb alkoholtartalmat kedvelők számára és a különlegességekre fogékonyaknak kínálja a neves gyártó.
Származási hely:
i
|
Franciaország |
Régió: | Calvados |
Földrajzi eredetvédettség: | Calvados |
Lepárló/ Gyártó: | Chateau de Breuil Calvados |
Palackozó: | Chateau de Breuil |
Alapanyag: | Almabor |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Francia tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten vagy enyhén behűtve ajánljuk. |
Illat: | Csodálatosan selymes vanília dominál, és egy csipetnyi karácsonyi fűszeres jelleg ami előbújik az alma mögül. |
Íz és lecsengés: | Kóstolásakor a krémes vanília, karamellizált alma, édes körte, zölddió játsszák a főbb szerepeket, mindezt nagy összhangban teszik. |
Szín: | Borostyán |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását önmagában, vagy különleges kevert italok alapanyagént javasoljuk. |
Weboldal: | chateau-breuil.biz |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!