TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Egy igazi, 12 évig érlelt Calvados a Chateau du Breuil-tól. A Normandia szívében, a híres Pays d'Auge területen született calvadost kétszer desztillálják, majd 12 évig érik a területre jellemző különleges klimatikus viszonyairól is ismert pincéiben. Az eredmény egy a finomnál is finomabb calvados létrejötte, amely igazán jól adja vissza mindazokat az íz és aromajegyeket, ami miatt világszerte egyre több kedvelőt szerez ez a tradicionális normandiai ital.
Származási hely:
i
|
Franciaország |
Régió: | Calvados >>> Pays d'Auge |
Földrajzi eredetvédettség: | Calvados |
Lepárló/ Gyártó: | Chateau de Breuil Calvados |
Palackozó: | Chateau de Breuil |
Alapanyag: | Almabor |
Érlelési idő: | 12 év |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Francia tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten vagy enyhén behűtve ajánljuk. |
Illat: | Csodálatos cider almás illatok, egy csipetnyi tölgyfa hordós érlelésre jellemző fássággal. Kreémes vanília és enyhe kompótos aromák. |
Íz és lecsengés: | Tökéletes harmóniában egyesülnek a komplex, calvadosra jellemző, zöldalmás és hordós érleléses jegyek. Kakaóbab, körte, hosszú lecsengés. |
Szín: | Aranybarna |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását önmagában, vagy különleges kevert italok alapanyagént javasoljuk. |
Egyéb érdekesség: | Pays d'Auge régióból származó párlat. |
Nemzetközi elismerések, díjak: | Ezüstérem és "Best in class" - International Wine & Spirit Competition - London 2008 |
Weboldal: | chateau-breuil.biz |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!