Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Chateau de Breuil 4 Siecles de Legende Calvados [0,7L|41%]

Termék árukódja: R4204
Gyártó: Chateau de Breuil
Állapot: Kizárólag rendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 925.700,00 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

A minőségi párlatok esetében nem meglepő, ha egy lepárló több évszázados múltra tekinthet vissza. Azonban a Chateu de Breuil azért még ebben a viszonylatban sem hétköznapi italgyártó. A 2013-ban kiadott Chateau de Breuil 4 Siecles de Legende Calvados a gyártó négy évszázados fennállásának állít emléket. Egy Pays d'Auge calvados, amelyet egy speciálisan tervezett Saint-Louis kristálydekanterben mutattak be, és amely egy 4 évszázados legendát szimbolizál. Ez a Calvados értelem szerűen a Chateau de Breuil tudásának, tapasztalatának, hagyományainak esszenciáját kínálja. Kidolgozása hosszú és összetett folyamat volt, amely oroszlánrésze a jelenlegi pincemester, vagyis a „Maître de Chais”, Philippe Etignard tudását dicséri. A számos csodás párlatból blendelt calvadosban 40 éve hordókban pihenő összetevőket is találunk. E kivételes calvados gyümölcsössége egyedülálló; őszinte és kristályos birs, Tatin almás pite és fűszerek aromáival örvendeztet meg már a palack kibontásakor, majd ezután lassan, fokozatosan, kellően arisztokratikus visszafogottsággal megnyílik a szárított gyümölcsök, majd a szőlő és a szilva aromája felé. Az íz hihetetlenül összetett, friss kávé aromájára, új bőrre és dohányra nyílik. A méz és a mogyoró rendkívüli hosszúságú lecsengésben búcsúzik tőlünk. A Chateau du Breuil 4 évszázadának előtt tisztelgő calvados valóban méltó a szerepre, amit szántak neki.
Származási hely:information_mark Franciaország
Régió: Calvados >>> Pays d'Auge
Földrajzi eredetvédettség: A.O.C
Lepárló/Gyártó: Chateau de Breuil Calvados
Palackozó: Chateau de Breuil
Alapanyag: Alma
Gyümölcs: Alma
Érlelési idő: 40 év
Évjárat: 1973
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Tölgyfa hordó
Limitált kiadás: Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Pompás calvados, mely egyedülállóságát leginkább szobahőmérsékleten mutatja meg.
Illat:
Gyümölcsös illatjegyei egyedülállóak. Őszinte birs, almás pite és fűszerek illatát érezzük, de a szárított gyümölcsök, majd a szőlő és a szilva illata is ott sorakozik az orrunkban.
Íz és lecsengés:
Gyümölcsök az ízben is, persze uralkodó az alma sokféle formája. Almás pite és fűszerek ízét mutatja be. Ezután lassan megnyílik a szárított gyümölcsök, majd a szőlő és a szilva aromája felé. Az ízek összetettek, a kávészemek aromája, bőrt és dohányt idéző képre nyílik. A méz és a mogyoró a rendkívüli hosszúságú végső lecsengésben kerül előtérbe.
Szín: Mahagóni rezes tónussal
Ezekhez ajánljuk:
Fogyasztását elsősorban önmagában javasoljuk.
Egyéb érdekesség:
Kézzel válogatott 40 éves tételek a Chaateau de Breuil pincéiből, egyedi gyártású, Saint-Louis kristály dekanterben prezentálva. Pays d'Auge régióból származó párlat.
Weboldal: chateau-breuil.biz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kóstolja meg ezeket is!