Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Camus Cuvée 5.150 Cognac [0,7L|45,5%]

Termék árukódja: R4210
Gyártó: Camus
Állapot: Kizárólag rendelésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 1.700.000,00 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

A Camus Cuvee 5.150 Anniversary Cognac egy korlátozott darabszámú, mindössze 1492 dekantert tartalmazó kiadás. A Camus ház és -család 150 éves jubileumára kiadott sorozat minden palackja számozott. A konyak készítésekor a gyártó öt különböző terület különleges minőségű párlatait használta. Ezek a Grande Champagne, a Petite Champagne, a Fin Bois, a Bon Bois és a Borderies. A konyak egy Baccarat kristály dekanterben vásárolható meg. Az 1863 indult Camus-házban már a család ötödik nemzedéke (innen ered e csodás konyak neve, az ötödik generációra és a 150 év múltra utal az 5.150 név) dolgozik a mindennél tökéletesebb konyakok előállításán. A Camus család 180 hektárral ugyan a legkisebb de ugyanakkor talán a legjobb minőségű szőlővel rendelkezik a Borderies területén. A Camus kultúrája a föld gyümölcse iránti szeretet és tisztelet mellett az innovációra és a kivételes aromás tulajdonságokra való törekvésen alapul. Az üzlet persze fontos dolog, de a Camus a bortermelőket, a felfedezőket és az ízlés szenvedélyét tartja a legfontosabb, és leginkább figyelemre érdemes területnek. A konyakot kiadó jelenlegi családfő, Cyril Camus ezt mondja erről a kiadásról: „Ha egy kivételes konyakot kóstolunk, akkor a szívünkben tartós emlék marad, mintegy érzelmek formálódnak bennünk. Pontosan ezt gondoltam, mikor megalkottuk a Camus Cuvée 5.150-et: ez a palack konyak maga az emlékezet, benne van a múltunk és a hagyományaink, és ezt adja át azoknak, akik megkóstolják.”
Származási hely:information_mark Franciaország
Régió: Cognac
Földrajzi eredetvédettség: Cognac
Lepárló/Gyártó: Camus Cognac
Palackozó: Camus La Grande Marque
Érlelési idő: 50 év
Érlelési kategória: Hors d'Age
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Francia tölgyfa hordó
Limitált kiadás: Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Pompás konyak, melyet dekantálást követően szobahűmérsékleten érdemes fogyasztanunk.
Illat:
Vanília és szárított gyümölcsök alkotnak némiképp egzotikus jellegű illatkompozíciót, amely végül egy tölgyes fűszerességgé alakul át. Izgalmas és finom játék az illatokkal.
Íz és lecsengés:
Gazdag, krémes selymesség. Karakteres ízek, melyek krémes vaníliával, sárgabarackkal, körtével, tölggyel, és trópusi gyümölcsökkel keverednek.
Szín: Mahagóni narancssárga tónussal
Ezekhez ajánljuk:
Önmagában javasoljuk a fogyasztását, ünnepi alkalmak kisérőjeként.
Egyéb érdekesség:
Szigorúan 1492 palackban limitált kiadás. Különleges blend, mely Grande Champagne, Petite Champagne, Fin Bois, Bon Bois és Borderies konyakok keverékéből született.
Weboldal: www.camus.fr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kóstolja meg ezeket is!

Jelenleg nem rendelhető!
214.990 Ft
Jelenleg nem rendelhető!
136.990 Ft
Jelenleg nem rendelhető!
103.850 Ft
Jelenleg nem rendelhető!
57.990 Ft
Jelenleg nem rendelhető!
45.990 Ft