Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Bulldog Gin

Bármit is csinálsz, emelkedj ki a tömegből! – ez a Bulldog Gint alapító Anshuman Vohra filozófiája. Vohra szerint a Bulldog Gin arra inspirálja a fogyasztókat, hogy a nemes ginhez hasonlóan ragyogjanak a saját fényükben, éljenek bárhol a világban.

A brand csillagának emelkedése 2007-ben kezdődött, amikor Vohra megalapította a Bulldog Gint. Ehhez persze kellett a bulldogok kérlelhetetlen kitartása. Hősünket acélkemény ambíciók hajtották, hogy létrehozza a 21. század egyik legmodernebb ginjét!

Vohra innovatív itala 2009-ben tört be az európai piacra, épp abban az időszakban, amikor a spanyoloknál kezdetét vette a gin virágkora.

A Bulldog Gin egyre popkultabb itallá vált a bárokban, és a szakmai elismerés sem váratott magára sokáig. 2015-ben kezdetét vette a brand globális terjeszkedése. A grandiózus gin exponenciális növekedést élt át ebben az esztendőben, hiszen robbanásszerűen 55 országban vált elérhetővé. 2017-ben a Bulldogot megvásárolta a Campari Group.

Rendezés:
Cikkszám: R0950
Rendelhető
9.800 Ft
Cikkszám: R2598
Jelenleg nem rendelhető!
13.090 Ft