TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Kékfrankos ültetvényünk legszebb tőkéinek termését válogattuk ki, majd a bort 10 hónapig érleltük másodtöltésű magyar és francia tölgyhordókban. Az eredménnyel elégedettek vagyunk, komoly, tartalmas bor született, ami hozz a fajta könnyedségét, túláradó gyümölcsös karakterét. Az érett meggy és szilva mellett a hordós érlelés finom fűszerei határozzák meg a kortyot. Kerek, igazán szerethető kékfrankos, ahogy mi a Dél-Balatonon ismerjük.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Borvidék: | Balatonboglári borvidék |
Pincészet: | Bujdosó Pincészet |
Szőlőfajta: | Kékfrankos |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2021 |
Hordó típusa: | Tölgyfa hordó |
Használt hordók: | Magyar és francia tölgyfahordók |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-18 °C |
Ezekhez ajánljuk: | Ajánljuk kolbászos lecsó, pizza margherita bivalymozzarellával, penne arrabiata mellé.
|
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!