Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Buffalo Trace

Az igazi Bourbon-rajongónak egy hatalmas bölényt láttán már nem a klasszikus vadnyugati filmek puskaporos és thrilleres hangulata jut az eszébe, hanem az a nemesen örvénylő whisky, amelyet kifejezetten az ikonikus bestia alakjának szenteltek. A Buffalo Trace Bourbon Whisky ott készül, ahol egykor a bölények útja keresztezte az Amerikát meghódító telepesekét, és minden kortya a nemes ősi időket idézi.

A Buffalo Trace lepárlójában csaknem 200 éve ugyanazzal a metódussal készülnek a jobbnál jobb italok. És ez a nagyszerű lepárló akkora respekttel rendelkezik Amerikában, hogy rendhagyó módon még a világ szesziparát alapjaiban megtépázó szesztilalom alatt sem kellett felfüggesztenie a működését, mert megengedték neki, hogy a prohibíció alatt is whiskyt készítsenek az üzemben gyógyászati célokra (mégiscsak az élet vizéről beszélünk).

Így lett a Buffalo Trace Distillery Amerika legrégibb működő lepárlója (a másik lepárló matuzsálem a Burks Distillery, ahol jelenleg a Maker’s Markot is desztillálják), és wiskyjeinek minden kortya felvillantja a vadnyugat küzdelmes hétköznapjait.

Rendezés:
Cikkszám: R0659
Rendelhető
8.650 Ft 7.790 Ft
Cikkszám: R1912
Jelenleg nem rendelhető!
11.990 Ft