Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Borsci

Borsci

A Borsci család annyit vándorolt, mintha felesküdtek volna a nomád életformára. A Kaukázusból a politikai zűrzavar elől menekülve Albániába költöztek. Ezután a család egyik ága úgy döntött, hogy ezen a vidéken sem akar letelepedni, hanem inkább az Apuliában lévő San Marzano di San Giuseppébe zarándokol. A legendás albán nemzeti hős, Giorgo Castriota (más néven Szkander bég) útját követték.

A vállalat alapítója a régi legendáriumok szerint már 1840-ben Borscit főzött. Egy dolog a kalandos kezdetek ót sem változott a cég szemléletében: mindig a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készítik ezt a finom italt! A Borsci családfő, Giuseppe tökéletesítette az őseitől örökölt lendületes likőr receptjét, és a tökéletesség iránti megalkuvást nem ismerő elkötelezettségük egy egyedülállóan finom elixír születését eredményezte. Giuseppe a Specialitá Orientale (azaz keleti specialitás) felirattal egészítette ki a Borsci címkéjét. Albánia szimbóluma, a kétfejű sas is megjelenik ezen a mámorító italon, minden zamatát a történelem és a tradíció hatja át.

A sötét színű, kellemes ízű gyógynövénylikőr teljesen eltér a műfaj többi képviselőjétől. Náluk sokkal kevésbé rajzolódik ki az ízmemóriánkban a kesernyés íztartomány a bársonyos Borsci kortyolgatása közben, és kevés ennél jobb aperitifet tudunk elképzelni étkezés után vagy a kávé mellé (az emésztésünket is nagyban elősegíti).

Rendezés:
Cikkszám: R1658
Jelenleg nem rendelhető!
9.999 Ft