Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Bolyhos Pálinkafőzde kínálata

Bolyhos László 1994-ben alapította a Bolyhos Pálinkafőzdét. Az évek során a család valamennyi tagja a vállalkozás munkatársa lett. Az első szeszfőzdéjük Tápiószőlősön épült. Eleinte a bérfőzésre koncentráltak, de Bolyhosék már ekkor merészen kísérleteztek, hogy megtudják, melyik pálinka adja vissza a legkarakteresebben a gyümölcs ízét. A kíváncsiság és a szorgalom meghozta gyümölcsét egy kiváló párlat formájában: így születtek a Bolyhos ágyas pálinkák. Később a Bolyhos vállalat Újszilváson egy iskolaépületet vásárolt meg, itt épült fel a Bolyhos Pálinkafőzde. 2003-ban ezt egy palackozóval és egy aszaló csarnokkal is bővítették. Napjainkban már nemcsak Magyarországon ismerik a Bolyhos Pálinkafőzde italait: Ausztriába, Vietnámba és Luandába is exportálnak ezekből a finom pálinkákból.

A Bolyhos Pálinkafőzde a küldetésének tartja, hogy a pálinka ismét kulturált keretek között fogyasztott nemzeti itallá váljon. A tradicionális magyar hungarikum népszerűsítése céljából pálinkakóstoló programokat szerveznek a Pálinkakóstoló Házba, ahol az érdeklődők megízlelhetik a díjnyertes italok csodás zamatát! Görgessen lejjebb és tekintse meg ezeket a kiváló pálinkákat!

Rendezés:
Cikkszám: P0623
Rendelhető
1.050 Ft
Cikkszám: P0614
Jelenleg nem rendelhető!
1.050 Ft
Cikkszám: P0620
Rendelhető
1.050 Ft
Cikkszám: P0593
Jelenleg nem rendelhető!
1.250 Ft
Cikkszám: P0600
Jelenleg nem rendelhető!
1.250 Ft