TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Szekszárd egyik legkiemelkedőbb termőhelyén, Gurovica dűlőben termett. Színében rubin, illatban a gyümölcsös és vegetális jegyek az uralkodók: cseresznye, meggy, menta. A savtartalom egyensúlyban van a tanninokkal, erőteljes intenzitású gyümölcsjegyek érezhetőek hosszú utóízzel. Ezen Kékfrankosu "a jó alapanyagból jó bor" mottóval jellemezhető leginkább. Fogyasztását 14-16 C fokon ajánljuk a hét minden napjára.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Borvidék: | Szekszárdi borvidék |
Pincészet: | Bodri Pincészet |
Szőlőfajta: | Kékfrankos |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2021 |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-18°C |
Ezekhez ajánljuk: | Sertésből, marhából készült ételek, vadhúsok és sajtok mellé ajánljuk.
|
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!