Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Blue Nun

Blue Nun

Modern, stílusos és fenséges. A legjobban ezzel a három jelzővel tudjuk kifejezni a Blue Nun pezsgőket, amelyek emlékezetessé teszik életünk legfontosabb pillanatait! A pezsgőrajongók közül rengetegen ismerik az ikonikus kék palackot: ennek köszönhetően minden prémium italboltban egyből megakad a szemünk ezen a tengerkék üvegen immár 1997 óta, amikor a németek innovációként vezették be a színes palackjukat. 

A brand históriája 1857-ben vette kezdetét, amikor Hermann Sichel beszállt a német borbizniszbe. Üzleti tevékenysége Mainzban indult, ahol megalakult a H. Sichel Söhne. A vállalat évről évre jelentősebb sikereket könyvelhetett el, ám az igazi áttörésre még sokáig, egészen 1921-ig kellett várni. Ekkor született meg a cég „Jolly Jokere”, a Blue Nun első változata, a The Famous 1921 Vintage. 1950-ben már olyan felkapott italnak számított a Blue Nun, hogy címkéjén Németország nem hivatalos nagykövetének nevezték. 

Az 1970-es évek még dicsőségesebb esztendőt jelentettek a vállalatnak, mivel a Blue Nun vált a német borok kategóriájának világszerte legelismertebb tagjává a rajongói visszajelzések alapján. És olyan sztárok zengtek ódákat a Blue Nun-ról, mint a Beatles, Rod Stewart, David Bowie, Elvis Presley és a Fleetwood Mac, aminél aligha kell jobb reklám egy cég számára.

Rendezés:
Cikkszám: C0047
Rendelhető
2.990 Ft
Cikkszám: C0212
Rendelhető
1.250 Ft